Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar België

Kerst in Brussel

Kerstmarkt vanaf eind november t/m begin januari (vraag ons naar de exacte data)

08:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet, richting onze zuiderburen! Uiteraard kunnen we onderweg zorgen voor een kopje koffie of thee en een lekkere gevulde koek van de warme bakker! (ca. € 3,00 p.p.)

11:00 uur

U bent inmiddels aangekomen in Brussel waar de chauffeur u uit laat stappen in het centrum en u de rest van de dag vrij bent.

De kerstmarkten van Brussel zijn het bezoeken meer dan waard! De vele pleinen en gebouwen maken van Brussel een stad met veel mogelijkheden. Elk jaar vindt in de hoofdstad de grootste Kerstmarkt van het land plaats. De ca. 240 kraampjes versieren de oude straten en gezellige pleinen van het historische centrum met sfeervolle rode en groene tinten. 

Midden op de kerstmarkt staat een imposante en prachtig verlichte kerstboom. Overal waar je kijkt zie je lichtjes. De bezoeker die niet houdt van het slenteren over de Kerstmarkt kan zich prima amuseren met een wandeling door de met lichtjes verlichte stad. Maar de echte eyecatcher is toch wel het reuzenrad. Van bovenaf kijkt u neer op het mooie Brussel en de verlichte Kerstmarkt. Het reuzenrad zelf is met 18.000 lampjes verlicht al een mooi gezicht op zich!

De imposante kerstboom, prachtige kerstdecoratie, levensgrote kerststal met echte dieren en stemmige muziek zijn zoals gebruikelijk te vinden op de Grote Markt van Brussel. 

De kerstmarkt vindt plaats op wat de Brusselaars de Vismet noemen, het grote plein achter de Sint Kathelijne kerk met zijn schaatsbaan op de Brandhoutkaai en de Baksteenkaai. Men loopt vanzelf vanaf de Grote Markt via een slinger van kraampjes en kerstverlichting naar de Vismet toe. 

Veel typische gastronomische specialiteiten, originele geschenken, ambachtelijke versieringen of culinaire lekkernijen: de kerstmarkt van Brussel is 'the place to be’!

U gebruikt de lunch op eigen gelegenheid maar uiteraard kunnen wij u daarin ook graag behulpzaam zijn!

16:00 uur

Vertrek huiswaarts. Er kan onderweg nog een dinerstop gemaakt worden; u bent dan ca. 1,5 uur later thuis.

19:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 32,50 per persoon
45 – 54 personen € 26,00 per persoon
55 – 60 personen € 24,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag
Eventuele parkeergelden zijn niet inbegrepen en worden achteraf doorbelast. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· bezoek aan Brussel
. Belgische Belastingen
· verzorging van de chauffeur