Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit

Disclaimer

Algemeen
Dit is de disclaimer behorende bij de gehele website van Dagje Uit (www.dagjeuit.net en www.dagjeelburg.nl). Dagje Uit is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 27253301. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met deze disclaimer.

Uitsluiting aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Dagje Uit tracht deze informatie inhoudelijk juist en actueel te houden. Aan de informatie op deze website kunnen echter geen rechten ontleend worden.

Dagje Uit is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van de websites, waarnaar verwezen en/of gelinkt wordt.

Auteurs- en eigendomsrechten 
Op de inhoud van de website en de daarin opgenomen informatie en teksten geldt een auteursrecht van Dagje Uit. Het is niet toegestaan informatie geheel of gedeeltelijk te gebruiken of te reproduceren in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dagje Uit. 

Op deze website worden merk- en productnamen genoemd. Deze namen zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaar.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
weidevogellaan 121, 8081 zw elburg | telefoon 0525-690042 | e-mail info@dagjeuit.net