Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Eigen Vervoer

Allemaal op de trekker!

13:30 uur

Verwachte aankomst in de buurt van Apeldoorn. U wordt in de sfeervolle boerderij ontvangen met koffie of thee en krentenwegge terwijl u uitleg krijgt.

Vervolgens is het tijd om de boerderij te verkennen. De trekker rijdt voor en u stapt achter op de hooiwagen. Al hobbelend komt u aan op het weiland. De koeien kijken nieuwsgierig terwijl u achter het stuur van de trekker plaatsneemt. Kunt u trekker rijden? Als de slalom tussen de strobalen en het achteruit inparkeren goed is afgelegd, ontvangt u het felbegeerde roze papiertje: “het Trekkerriebewies”!

Aan het eind van de dag verzamelen alle boeren en boerinnen zich weer in de boerderij. Is iedereen geslaagd voor het trekker rijden?

Ter informatie: het programma gaat altijd door; bij slecht weer zorgt men voor poncho’s. Uiteraard kunt u tussen de bedrijven door nog een drankje gebruiken (voor eigen rekening).

17:30 uur

Er staat een goed verzorgde barbecue voor u klaar, deze bestaat uit een hamburger, BBQ worst, speklap, karbonade, drumstick, varkenshaassaté, kip saté, biefstuk, 3 soorten salade: aardappelsalade, rundvleessalade & huzarensalade, cocktailsaus, knoflooksaus, mayonaise, warme satésaus, stokbrood en kruidenboter, boerenfriet & rauwkost. De drankjes tijdens de bbq en de koffie na afloop worden aan u doorberekend op basis van nacalculatie. U kunt deze desgewenst ook afkopen.

Uiteraard is andere locatie of een ander diner/buffet ook mogelijk!

20:00 uur

(kan natuurlijk ook eerder of later) vertrek per eigen vervoer huiswaarts; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

€ 82,50 per persoon, gebaseerd op een minimum deelname van 20 personen.
Uiteraard zijn andere aantallen op variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· uitleg en deskundige begeleiding inclusief koffie, thee 
  en krentenwegge
· boerenspelen inclusief hole in one en de ‘boerenkwis’
· verse melk en frisdrank op het weiland
· trekker rijden als beschreven inclusief begeleiding
  en wedstrijdelement
· trekker rijbewijs
· prijsuitreiking met aandenken voor het winnende team
· evenementenverzekering
· bbq arrangement (excl. drankjes en dessert)