Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Eigen Vervoer

Bourgondisch Maastricht

U reist per eigen vervoer richting Maastricht. 
 
 
12:00 uur

U wordt verwacht in Maastricht bij de een eeuwenoude Watermolen cq. bakkerij!

Hier staat een heerlijke lunch voor u klaar waarbij alleen de allerbeste streekproducten worden gebruikt zoals diverse soorten Kollenberger Speltbrood, Livar (kloostervarken), vleeswaren, kaas, Limburgse zoetwaren, pure appelsap of melk en een kopje koffie of thee van Blanche Dael. 

13:30 uur

Na de lunch vertrekt u te voet naar het beginpunt van de Avonturentocht d’Artagnan. (als u met de auto gaat moet u zo veel omrijden dat u ook een half uur onderweg bent…..)

Ter informatie: het begin- en het eindpunt zijn 2 verschillende adressen. (Einde van de tocht ligt op 10 minuten lopen van het Vrijthof). 

14:00 uur

In de Kazematten, de onderaardse vestingwerken van Maastricht, start de Avonturentocht d' Artagnan.

In deze uit de 16e eeuw daterende ondergrondse verdedigingswerken moet u de weg zoeken. De in 1673 gesneuvelde Commandant van de Eerste Compagnie der Musketiers, d' Artagnan, speelt de hoofdrol in deze tocht. Door het opvolgen van zijn aanwijzingen en het uitvoeren van verschillende opdrachten kunt u de weg naar buiten vinden. Deze tocht vereist stevig schoeisel en sportieve kleding.

Iedereen moet zelf voor een zaklantaarn zorgen. Deze tocht is niet geschikt voor mensen met engtevrees. Uw gezelschap wordt in kleinere groepen verdeeld en u vertrekt dan om de 5 minuten. 

16:45 uur

Aan het eind van de tocht wandelt u in 10 minuten terug naar het centrum waar u nog even vrije tijd heeft en gezellig een terrasje kunt pikken of nog even kunt shoppen.

Uiteraard kunnen wij ook iets organiseren, bijvoorbeeld een boottocht of dinnercruise, een stadswandeling,een steptocht, een puzzel wandeltocht, een wijnproeverij etc. Voor meer suggesties zie onze dagtocht Maastricht onder het kopje Limburg elders op deze site.

18:00 uur

Op een sfeervolle locatie op het Vrijthof wordt in een aparte ruimte het diner geserveerd dat er als volgt uit kan zien:
Italiaanse bouillon gevuld met ratatouille
*
Toscaanse kipfilet met spek omwikkeld, gevuld met Mozarella, basislicum en tomaat en geserveerd met een zachte tomatensaus

Crêpe Suzette, crêpe gevuld met vanille-ijs met suzette saus
Uiteraard is een ander menu of een buffet ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

20:00 uur

Vertrek huiswaarts; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

€ 59,00 per persoon, gebaseerd op een minimum deelname van 20 personen. Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. 

Deze prijs is inclusief: 

· lunch als beschreven
· avonturentocht D'Artagnan
. vrije tijd Maastricht
. drie gangen diner (excl. drankjes)