Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Eigen Vervoer

Per Fiets & Kano door de Weeribben!

U reist per eigen vervoer richting Overijssel waar u rond half 10 verwacht wordt.

10:00 uur

Na de koffie en gebak is het tijd om in actie te komen! Uw gezelschap wordt gesplitst (bij meer dan 30 deelnemers) en er vertrekt 1 deel per fiets en 1 deel per fluisterboot of kano richting Ossenzijl. 

13:00 uur

U ontmoet elkaar op een gezellige locatie voor de lunch; deze bestaat uit soep van de dag, 2 belegde broodjes, een sneetje Weerribbenbol, suikerbrood met roomboter en koffie, thee of melk naar keuze. 

14:00 uur

Na de lunch wisselt u van vervoermiddel en gaat u weer terug naar het beginpunt. 

17:15 uur

In het historische en sfeervolle Elburg staat op een mooie locatie het diner voor u klaar:

* groentesoep
* gesneden rollade met gebakken aardappelen, frites, warme groenten,
   salade, fruitsalade en mayonaise
* kleine sorbet met vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom
U kunt voor het hele gezelschap ook een ander hoofdgerecht kiezen:
toeslag schnitzel ca. € 1,- p.p./ toeslag varkensoester roomsaus ca. € 2,- p.p. en toeslag Hollandse Biefstuk champignons ca. € 3,75 p.p. Uiteraard wordt er met dieetwensen rekening gehouden, mits tijdig doorgegeven!

Kiest u liever voor een buffet dan kan dat ook: kop groentesoep, salade van de dag, appelcompote of stoofperen, rauwkostsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, kippenboutjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen, stokbrood en kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom

Kiest u voor dit buffet in plaats van het 3 gangen diner rollade, dan betaalt u een toeslag van ca. € 4,00 p.p. Drankjes Hollandse bar kosten ca. € 2,50 per stuk. Kiest u voor het buffet dan kunnen wij u gedurende 2 uur de drankjes onbeperkt Hollandse bar aanbieden voor ca. € 9,50 p.p.

Uiteraard is een ander menu, buffet of locatie ook mogelijk; prijs en suggesties op aanvraag.

19:30 uur

Vertrek huiswaarts per eigen vervoer; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

€ 47,50 per persoon, gebaseerd op een minimum deelname van 25 personen. Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. 

Deze prijs is inclusief: 

· 1 kopje koffie of thee met gebak
· fiets / kano -  arrangement
  als beschreven
· lunch als beschreven
· drie gangen diner (excl. drankjes)