Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Eigen Vervoer

Volendam & Amsterdam

U reist per eigen vervoer richting Amsterdam Centrum 

10:30 uur

U bent inmiddels aangekomen in Amsterdam waar op een gezellige locatie een kopje koffie of thee met heerlijk appelgebak voor u klaar staat. De chauffeur kan u hier voor de deur uit laten stappen. Op deze locatie zijn de toiletten via een trap bereikbaar maar dit restaurant heeft ook een hotel en zij houden graag een kamer op de begane grond vrij waar men over een ruim toilet beschikt! Toeslag 2e kopje koffie of thee ca. € 1,75 p.p. 

Na de koffie wandelt u in ca. 10 minuten naar de rondvaartboot.

11:30 uur

Bij een bezoek aan Amsterdam hoort natuurlijk een rondvaart door de bekende grachten! Tijdens de 1 uur durende tocht krijgt u uitleg via een band. De rondvaartboten zijn via een trapje met ca. 3 a 4 treden bereikbaar en beschikken over een normaal toilet.

12:45 uur

Na de rondvaart vertrekt u richting het mooie Volendam!

13:15 uur

Op een gezellige kaasboerderij net buiten het centrum, staat een heerlijke lunch voor u klaar! De lunch bestaat uit een kroket, diverse soorten brood, diverse soorten kaas, salade, vleeswaren, makreel, fruit, roomboter en fruit. Tevens is koffie, thee, melk en vruchtensap inbegrepen. 

14:30 uur

Na de lunch is het tijd voor een leuke en interessante rondleiding door de klompen- en de kaasmakerij (gratis) en uiteraard mag een bezoek aan de gezellige en zeer uitgebreide winkel niet ontbreken!

TIP:
Wilt u helemaal in stijl dan wordt iedereen in de echte Volendammer klederdracht gestoken en gaat u met het hele gezelschap op de foto! Na afloop is er voor iedereen een afdruk beschikbaar; een superleuk aandenken aan een mooie dag! Kosten ca. € 8,00 per persoon

15:30 uur

U heeft vrije tijd in het gezellige centrum van Volendam! Eventueel is een bezoekje aan Marken (per boot) ook mogelijk.

17:45 uur

Op een gezellige locatie staat een lekker diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* tomatengroentesoep
* kipfilet Hawaï met een zachte kerriesaus,
  verse groenten, frites en een frisse salade
* vanille-ijs en slagroom
Uiteraard is een ander menu of buffet of een andere locatie ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

19:45 uur

Vertrek huiswaarts; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

€ 47,50 per persoon, gebaseerd op een minimale deelname van 20 personen. Zonder diner betaalt u ca. € 33,50 per persoon. Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. 

Deze prijs is inclusief: 

· kopje koffie of thee met appelgebak
. Rondvaart Amsterdam
· lunch als beschreven
. rondleiding kaasboerderij en klompenmakerij
· vrije tijd Volendam
· drie gangen diner (excl. drankjes)