Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Kerst in Dordrecht

Dit evenement vindt meestal plaats in het 2e weekend van december; vraag ons naar de exacte data!
10:00 uur  

Onze chauffeur staat voor met een luxe Keurmerk touringcar in de regio. Uw gezelschap heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Dordrecht. Onderweg is er voor iedereen een flesje sap en een grote en verse gevulde koek van de bakker!

11:45 uur

Verwachte aankomst in Dordrecht waar u de rest van de dag de tijd heeft om rond te kijken!                              

In Dordrecht vindt u een van de grootste kerstmarkten van Nederland!
De hele binnenstad neemt deel aan het evenement, zodat de kraampjes goed verspreid zijn en niet te druk. Verschillende gebieden hebben uiteenlopende thema's en een wandeling langs hen geeft u een prachtig uitzicht op de Dordtse straten!
Door deze wandeling te maken komt u ook nog eens langs alle bezienswaardigheden in de stad.


Het duurt slechts één weekend, maar Dordrecht bespaard niet op dit evenement!
Bij zo’n 200 kramen kunt u van alles vinden waaronder ambachtelijke werken, kerstcadeaus en antieke voorwerpen. Ook zijn er diverse goede doelen aanwezig. Voeg hierbij de kleine podia voor optredens en een "pop-up markt" op zondag toe en we hebben het over een echt gezellige kerstmarkt.

Uiteraard kunt u ook terecht bij de gezellige winkels die de stad rijk is en dankzij de sfeervol versierde kraampjes en winkels hangt er een heerlijke kerstsfeer in de stad! Heeft u honger gekregen van al het kerstshoppen? Rondom de kerstmarkt zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden waar u heerlijk even op kan warmen met iets lekkers.

17:15 uur

Uw chauffeur staat weer klaar op de afgesproken plek om u terug naar uw opstapplaats te brengen.

19:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
75 – 84 personen € 19,50 per persoon
85 – 88 personen € 17,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen mogelijk; prijzen op aanvraag. Eventuele parkeergelden zijn niet inbegrepen en worden achteraf aan u doorbelast. 

Deze prijs is inclusief:

Vervoer per luxe KEURMERK-touringcar met 88 zitplaatsen
* Flesje sap met heerlijke gevulde koek van de bakker
* Vrije tijd in Dordrecht
* Verzorging van de chauffeur (diner)