Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Winter in het Dolfinarium

Ook deze winter is het genieten van de kerstsfeer gedurende de kerstvakantie!

09:45 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Harderwijk. 

11:00 uur

Ga op bezoek bij de sterren van de zee in het Dolfinarium; het grootste zeezoogdierenpark van Europa!

Geniet van mooie shows, geweldige speeltuinen en verrassende ontmoetingen! In de waanzinnige onderwaterwereld van het Dolfinarium leer je de dieren van dichtbij kennen.

Het Dolfinarium biedt een dagvullend programma met maar liefst 9 shows! Neem plaats in het Dolfijnmondo voor de spetterende dolfijnenshow of bewonder de nieuwe voorstelling van de walrussen. Deze dieren zijn niet alleen dol op water en vis maar ook op applaus! En wie durft mag in het Roggenrif roggen of haaien aaien! In de Odiezee sta je voor een 60 meter lange glaswand oog in oog met de dolfijnen en walrussen. Een adembenemende ervaring!

Wilt u nog iets extra’s toevoegen aan uw bezoek dan kunt u kiezen om een kijkje achter de schermen te nemen en mag u met de trainer mee. De kosten hiervoor bedragen ca. € 195,= voor maximaal 25 personen.

Er zijn diverse locaties waar u een hapje kunt eten; uiteraard kunnen wij ook zorgen voor een gezamenlijke koffietafel: bruin en wit brood, diverse soorten vleeswaren, kaas en zoetbeleg, een kroket en koffie, thee en melk. Hiervoor betaalt u ca. € 12,50 per persoon. Een snacklunch heeft u al vanaf ca. € 5,50 per persoon!

16:30 uur

Vertrek richting uw dineradres. (uiteraard kunt u ook direct huiswaarts gaan; in dat geval krijgt u een korting van ca. € 14,50 p.p. en bent u ca. 2 uur eerder thuis). 

17:00 uur

Op een gezellige locatie staat het diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
. tomatensoep
. schnitzel of kipfilet met een champignon roomsaus 
  diverse groenten en aardappelgarnituur
. vanille roomijs met slagroom

Uiteraard is een ander menu, buffet of een barbecue ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. 

19:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 52,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Let op: voor scholen hebben wij speciale, zeer voordelige tarieven dus vraag ernaar!

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. entree Dolfinarium
. drie gangen diner (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur en parkeergelden