Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Oberhausen CentrO

09.00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Duitsland. Onderweg zorgen we voor een kopje koffie of thee en een verse gevulde koek van de bakker!

11:00 uur

Verwachte aankomst bij CentrO Oberhausen waar u in ca. 5 minuten van de parkeerplaats naar het winkelcentrum wandelt.

Hier heeft u ruim de tijd heeft om de grote kerstmarkt en het mooie overdekte winkelcentrum te bezoeken. U gebruikt de lunch op eigen gelegenheid. (de markt is open vanaf ca. 10.00 uur)

CentrO Oberhausen:
Op de promenade van CentrO is een heus kerstdorp gebouwd. De ruim 150 blokhutten zijn uitbundig versierd in vrolijke kerststijlen. U kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende producten: van oude ambachten tot kitscherige snuisterijen en van exclusieve delicatessen tot unieke geschenken.

Erg leuk ook zijn de verschillende kunsthandwerkers die hun werk tonen en bijzondere voorwerpen verkopen. Slenter door dit toverachtige kerstdorp en geniet van de prachtige verlichting, sfeervolle muziek en de heerlijke geur van dennenbomen. Dit is nu wat men bedoelt met op-en-top kerstshoppen!

Ook op culinair gebied zijn er genoeg lekkernijen die u tijdens uw winkeltocht in CentrO proeven moet! Chocoladeliefhebbers vinden op de bonbonstand ware droomcreaties van bittere, hazelnoot, amandel en krokante chocolade. Appelpannenkoeken, poffertjes, fruitbrood: op elke hoek van de markt kunt u de kerstsfeer letterlijk proeven.

Sneeuwpret beleeft u in CentrO Winterwereld waar u naar hartelust kunt rodelen en feesten (après-ski). En vergeet niet om de kerstman een bezoek te brengen!

Andere hoogtepunten van de kerstmarkt zijn de 7m hoge notenkraker en de Salzburger berghut waar u kunt kennismaken met Salzburger delicatessen en Stiegl-bier.

Openingstijden kerstmarkt CentrO Oberhausen:
vanaf ca. 17 november - 23 december
maandag  t/m vrijdag 11:00 - 22:00 uur
zaterdag 10:00 - 22:00 uur
zondag 11:00 - 21:00 uur
(te allen tijde onder voorbehoud)
Winkelcentrum geopend:
maandag t/m zaterdag 10:00 - 22:00 uur
(check met ons de tijden voor dit jaar!)

16:30 uur

Vertrek richting uw dineradres in Hoenderloo.

17:45 uur

Op een gezellige locatie in het bos heeft u eerst tijd voor een drankje en aansluitend staat er een lekkere winterse maaltijd voor u klaar: eerst is er voor iedereen een kopje soep (snert of tomatensoep) en aansluitend staat er een buffet met zuurkool, hutspot en boerenkool klaar met daarbij gebakken spek, worst en jus. Het dessert bestaat uit een kaneelijsje met kletskop.

Een ander diner of buffet kan natuurlijk ook; prijzen en suggesties op aanvraag! Liever geen diner? Dan krijgt u een korting van ca. € 12,50 en bent u ca. 1,5 uur eerder thuis.

19:15 uur 

Vertrek huiswaarts.


20:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Wij bieden u dit programma als volgt aan:

45 –  60 personen € 38,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. Reis- en/of annuleringsverzekeringen zijn niet inbegrepen maar kunnen desgewenst door ons worden geregeld.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie of thee en bakkers gevulde koek
· bezoek aan CentrO met grote kerstmarkt
· winterbuffet als beschreven (excl. drankjes) 
· verzorging van de chauffeur