Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Dagtocht Kerstmarkt Munster 30 november 2019

Op zaterdag 30 november as. organiseert Dagje Uit vanuit Wezep - Oldebroek - Elburg en 't Harde een dagtocht naar één van de mooiste steden en kerstmarkten van onze oosterburen; De Kerstmarkt van Munster!

Rond 10.30 uur arriveren wij in Munster waar iedereen vrije tijd heeft om te lunchen en te winkelen in deze historische stad.

Wanneer de Prinzipalmarkt straalt in gouden glans, puntgevelhuizen en kerken zacht verlicht en de winkels feestelijk gedecoreerd zijn, kerstbomen de straten versieren en de geur van dennengroen en glühwein door de straten trekt, begint in Münster de mooiste tijd van het jaar: de advent!

Vijf kerstmarkten toveren het oude centrum van Münster om tot een sprookje en nodigen met hun 300 stands uit om rond te slenteren, te winkelen en te genieten. Uiteraard vind je hier ook gezellige winkels en restaurant dus genoeg mogelijkheden om de sinterklaas- én/of kerstinkopen te doen én te genieten van die gezellige sfeer! 

We reizen per comfortabele Keurmerk Touringcar met airco, bar en toilet en onze chauffeur laat je keurig in het centrum uitstappen!

Opstapplaatsen:

Wezep 08.00 uur - Oldebroek 08.10 uur - Elburg 08.20 uur - 't Harde 08.30 uur. De verwachte aankomst in Dortmund is rond 11 uur* waar je dan vrij bent tot 16.30 uur. Verwachte terugkomst*: 't Harde 18.45 uur - Elburg 19.00 uur - Oldebroek 19.10 uur - Wezep 19.20 uur.

* de genoemde tijden zijn altijd onder voorbehoud!

Deze dagtocht kost slechts € 24,50 per persoon en gaat door bij minimaal 40 deelnemers. VOL = VOL!!

Wil je meer weten of wil je je aanmelden dan kun je ons een berichtje sturen of even bellen naar tel. 0525-690042 (tussen 09.30 uur en 18.00 uur) of mailen naar info@dagjeuit.net.