Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Kerst in Aken

08:15 uur

Onze luxe Keurmerk touringcar, voorzien van bar, dvd en toilet staat voor. U heeft tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Aken.

11:00 uur

U bent inmiddels aangekomen in Keulen waar de chauffeur u zo dicht mogelijk bij het centrum laat uitstappen. U heeft hier de rest van de dag de tijd om te shoppen in de vele warenhuizen, leuke boetiekjes én te genieten van de gezellige sfeer op de markt!

Kerstmarkt Aken:
De kerstmarkt in Aken is open van ca. 20 november tot en met 23 december en de openingstijden zijn dagelijks van 11.00 – 21.00 uur.(Check de exacte tijden en data met ons!)

De Kerstmarkt in Aken staat bekend om haar familiaire karakter. In de periode voor kerst veranderen de pleinen en knusse straatjes in de omgeving van het stadhuis en de monumentale Dom in een sfeervol paradijs. Schitterende lichtjes zorgen voor een plezierig gevoel tijdens de donkere dagen voor kerst.

De vrolijke houten kerstkraampjes bieden je twinkelende en kleurrijke koopwaar; je kijkt je ogen uit! Op meerdere plaatsen zie je mooi opgetuigde kerstbomen en klinken er bekende kerstliederen. In een wit besneeuwd winters decor beleef je dit alles nog intenser. De handgemaakte voorwerpen van hout bijvoorbeeld zijn een aanrader en staan garant voor een origineel cadeau.

Op de kerstmarkt in Aken kun je jezelf verwennen met de meest lekkere winterse snacks. Probeer het vers gemaakte kerstgebak of de bekende Akense Printen, een soort kruidkoekpop met amandelen, noten, suiker- of chocoladeglazuur. Tevens is het drinken van een Glühwein en het eten van een aardappelpannenkoek een echte kerstmarkt traditie!  
Aantal kramen: ca. 120

16:00 uur

Uw chauffeur staat weer klaar om u naar uw dineradres te brengen.

Net over de grens in hartje Limburg staat op een gezellige locatie het diner voor u klaar;
* groentesoep
* Wiener schnitzel (onbeperkt)
   met 4 soorten groenten en frites
* ijs met slagroom
Liever een echt Limburgs diner? Kies dan voor zuurvlees in plaats van de schnitzel en ook het zuurvlees kan men onbeperkt opscheppen! Toeslag zuurvlees i.p.v. schnitzel is ca. € 1,25 per persoon. Uiteraard is een ander menu of buffet, of een andere locatie, ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

18:15 uur

Vertrek huiswaarts.

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 62 personen € 45,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Eventuele parkeergelden worden achteraf aan u doorbelast.
IEDEREEN DIENT IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG REISDOCUMENT

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe Keurmerk touringcar
* vrije tijd in Aken
* 3 gangen diner (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur