Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Kerst in Bremen

09:00 uur

Onze chauffeur staat voor met een luxe Keurmerk touringcar met 88 zitplaatsen en voorzien van airco in toilet, in de regio. Uw gezelschap heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Bremen. Onderweg is er voor iedereen een flesje sap en een grote en verse gevulde koek van de bakker!

12:00 uur

Verwachte aankomst in Bremen waar u de hele middag de tijd heeft om rond te kijken!  

Kerstmarkt Bremen
Leuke kerstspulletjes kopen, glühwein drinken of genieten van een kop warme chocolademelk om alvast in de kerstsfeer te komen doe je in Bremen! 

Rond het stadhuis van Bremen vind je elk jaar een erg gezellige en grote kerstmarkt met meer dan 150 kerstkraampjes! De feestelijke verlichting op de winkels en rondom de kraampjes maakt de kerstmarkt erg gezellig in de donkerste maand van het jaar.

De kerstmarkt Bremen wordt al jaren door vele mensen bezocht. In de vele sfeervolle standjes en houten hutten bieden de ondernemers hun waren aan en kunt u inkopen doen. Via de verlichte wandelroute kun je van de kerstmarkt Bremen naar de rivier de Weser lopen. Vanaf daar kun je over de populaire promenade langs deze rivier lopen. Ga je dit jaar ook naar de kerstmarkt in Bremen?

Ook erg leuk zijn de orgelconcerten, sprookjes- en theatervoorstellingen die op de kerstmarkt Bremen worden gehouden.

17:30 uur

Uw chauffeur staat weer klaar om u naar huis te brengen.

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
75 – 84 personen € 24,00 per persoon
85 – 88 personen € 22,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen mogelijk; prijzen op aanvraag. Eventuele parkeergelden zijn niet inbegrepen en worden achteraf aan u doorbelast. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument

Deze prijs is inclusief:

 * Vervoer per luxe KEURMERK-touringcar met 88 zitplaatsen
* Flesje sap met heerlijke gevulde koek van de bakker
* Vrije tijd in Bremen
* Verzorging van de chauffeur (diner)
* Duitse belastingen