Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Kerst in Parijs

04:00 uur

Onze luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet staat voor bij de door u gekozen opstapplaats. U heeft de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrek richting Parijs.

Omdat er in verband met de rijtijdenwet een stop van 45 minuten moet worden gemaakt raden wij u aan om dan gebruik te maken van een uitstekend ontbijtbuffet: diverse broodsoorten, croissants, boterkoeken, koude vleeswaren, kaas, confituur, boter, roerei, gebakken spek, koffie, thee, fruitsap en melk. Kosten ca. € 11,= per persoon.

11:00 uur

Verwachte aankomst in Parijs waar de chauffeur u in het centrum uit laat stappen (bijvoorbeeld bij de Champs Elysees, de Eiffeltoren of de Mont Martre) en waar u de rest van de dag vrije tijd heeft om te shoppen of 1 van de kerstmarkten te bezoeken!

TIP:

Wilt u diverse bezienswaardigheden bezoeken dan raden wij u aan een vervoersbewijs voor 1 dag te kopen; u kunt dan voor rond de € 9,= per persoon onbeperkt gebruik maken van bus, metro en tram! (U koopt het kaartje ter plaatse).

Uiteraard kunnen wij ook een volledig dagprogramma voor u samenstellen; prijzen en suggesties op aanvraag of bekijk de voorstellen elders op onze site onder het kopje buitenland.

Dit geldt ook voor het diner; een 5 gangen keuze diner inclusief drankjes kunnen wij u aanbieden voor slechts
€ 34,00 per persoon inclusief live muziek!

20:30 uur

Onze chauffeur haalt u af en u vertrekt weer richting Nederland. 

02:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 - 60 personen  € 49,50 per persoon 
61 - 87 personen  € 47,00 per persoon  
Andere aantallen zijn uiteraard ook mogelijk; prijs op aanvraag. U dient er voor te zorgen dat iedereen in het bezit is van een geldig reisdocument. Eventuele parkeergelden worden achteraf aan u doorbelast.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· verzorging van de chauffeur
  (dagkamer en maaltijden)
· diverse buitenlandse belastingen en tolgelden