Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Kersthoppen in Londen

02:00 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Calais. Uiteraard wordt er onderweg nog een keer een stop gemaakt.

06:15 uur

U bent inmiddels gearriveerd in Calais waar de boot al ligt te wachten om u in 75 minuten naar Dover te brengen.

07:00 uur

Vertrek van de boot.

07:15 uur

(Engelse tijd) Verwachte aankomst in Dover; u gaat verder richting Londen.

09:30 uur

Nadat de chauffeur u heeft afgezet in het centrum heeft u de rest van de dag vrij. Tijd om te genieten van deze geweldig versierde stad waarin alles in het teken van de naderende feestdagen staat. Unieke etalages, prachtige decoraties, niets in de Londenaren teveel om er iets speciaals van te maken!

Naast het winkelen heeft Londen ook veel bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Tower, Buckingham Palace of St Pauls Cathedral. Of u nu komt om te winkelen of voor de vele bezienswaardigheden, Londen heeft voor ieder wat wils.

De winkels zijn geopend van 09.00/10.00 uur tot 18.00/19.00 uur. Een aantal winkels (in de grote winkelcentra) en supermarkten is zelfs tot 20.00 uur open.

Mocht u overdag ook van bus en/of metro gebruik willen maken dan adviseren wij u de Hop on/Hop off kaart of de Londen Travel Card.

London Travel Card:
U kunt kiezen uit Cards voor 2 of 6 zones. De 2 zone kaarten zijn slechts geldig binnen het gebied van de ‘Circle Line’ plus directe omgeving. De 6 zone kaarten zijn geldig op alle bus en metro lijnen van London Transport en tevens op de Dockland Light Railway en de meeste National Rail treinen binnen de aangegeven zones. Deze kaart voor 1 dag / 2 zones kost ca. € 12,50 p.p.
 
Hop-on Hop-off Tour:
Kennismakingstocht door Londen per originele dubbeldekker. Een Hop-on Hop-off tour waarbij u de hele dag kunt in- en uitstappen bij vele bezienswaardigheden. Ideaal voor een eerste kennismaking met de stad. Het ticket is 24 uur geldig en is verkrijgbaar vanaf ca. € 25,= p.p. (er zijn meerdere aanbieders en mogelijkheden) Er zijn ook kaarten beschikbaar waar begeleide wandelingen bij inbegrepen zijn. Deze kosten ca. € 35,= p.p.

Uiteraard is het mogelijk om bepaalde entreekaarten, bijvoorbeeld voor The Londen Dungeons, of Madame Tussauds te reserveren en ook kunnen wij u verder helpen inzake lunch etc. Prijzen en suggesties op aanvraag of bekijk het ruime aanbod van activiteiten in Londen elders op deze site onder het kopje Buitenland.

20:00 uur

Vertrek uit Londen; onze chauffeur brengt u weer naar Dover waar u ca. 45 minuten voor vertrektijd inscheept.

22:00 uur

Inschepen in Dover.

22:00 uur

Vertrek van de boot naar Calais.

Dag 2,

01.00 uur

(lokale tijd) Verwachte aankomst in Calais. De chauffeur brengt u aansluitend huiswaarts.

06:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP:

Boek deze reis indien mogelijk, voor augustus. Londen is erg populair met de kerstdagen en de beste afvaarttijden van de boot voor een dagje Londen zijn het eerst volgeboekt!

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 69,50 per persoon
45 – 60 personen  € 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Exclusief eventuele parkeergelden. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. De prijs is sterk afhankelijk van de datum i.v.m. kosten overtocht

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· overtocht Calais – Dover v.v.
· stadstour Londen van ca. 1 uur
· vrije tijd in Londen
· Engelse belastingen
· verzorging van de chauffeur (hotel + maaltijden)