Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Country Christmas Fair

Fair open eind november (check de data met ons!)

09.15 uur

Vertrek uit de regio.Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar via een leuke route binnendoor richting Barneveld.

10:00 uur 

U bent inmiddels aangekomen bij het unieke “Oude Ambachten & Speelgoedmuseum” waar u wordt ontvangen met koffie of thee en gebak.

Aansluitend heeft u de tijd om rond te kijken en te genieten van alles wat dit museum te bieden heeft! Het museum is eigenlijk onderverdeeld in 2 musea, te weten het speelgoedmuseum en het oude ambachten museum. Het museum is goed toegankelijk en voorzien van liften. In het oude ambachten museum is veelzijdigheid troef. Ongeveer 100 oude ambachten, verzamelingen, werktuigen en huishoudelijke artikelen zijn hier bijeengebracht. Regelmatig is er een ambacht in werking of is er een demonstratie. Het museum met zijn sfeer van vroeger, zal herkenning en ’weet je nog wel’ uitstralen. Van apotheker tot zadelmaker enz. Even achter de toonbank in de winkel, of de geur opsnuiven in de oude drogisterij!

Het andere museum, het speelgoedmuseum, is geen gewoon museum. Geen vaste collectie of 20 losse poppen in een vitrine, maar een aantal malen per jaar totaal nieuwe thema tentoonstellingen met als bijzonderheid dat het speelgoed in kleurrijke diorama’s wordt getoond. Verder is er ook nog een buitenmuseum waar u allerlei landbouwwerktuigen, bakkerijmachines etc. uit vervlogen tijden kunt bewonderen, en een kleine cadeaushop.

Kortom, een museum dat u gezien moet hebben!

12:15 uur

Er staat een eenvoudige lunch klaar: lekkere kop soep, broodje ham, broodje kaas, en een kopje koffie, thee of melk.

13:00 uur

Via een leuke route brengt de chauffeur u richting Haarzuilens.

14:00 uur

U bent inmiddels aangekomen bij Kasteel de Haar waar ook dit jaar weer 1 van de meest sfeervolle en feestelijke kerst- en lifestyle fairs wordt gehouden!

December is de maand van saamhorigheid, grandeur en feestelijke glamour.
Om die sfeer in november al te beleven presenteren ruim tweehonderd standhouders zich in verwarmde stands langs de verharde paden en lanen. Heel veel lichtjes, vuurkorven en kerstbomen zorgen voor een fascinerend en onvergetelijk romantisch schouwspel!

Met zo'n 240 stands is de Country & Christmas Fair een bezoek meer dan waard! Een kleine greep uit het assortiment: Ambachtelijke chocolade, antiquiteiten en brocante, bed- & tafellinnen, champagne & oesters, dames- & herenmode, haarden voor binnen en buiten,  handgemaakt snoepgoed,  Italiaanse schoenen, kazen, kerst- & groendecoraties, lederen tassen, delicatessen, warme drankjes, wintermodeshow, outdoor kleding, portretfotografie, servies en glaswerk, zeepproducten etc.

TIP:

Desgewenst kan men ook Kasteel de Haar bezoeken; kosten inclusief rondleiding bedragen ca. € 13,50 p.p.

17:30 uur

Vertrek huiswaarts.

18.30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP:

Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een diner of buffet of het ochtendprogramma laten vallen en direct naar Haarzuilens gaan; alles is mogelijk! Bel of mail ons voor een vrijblijvend voorstel.

PRIJSINDICATIE:

45 –  60 personen € 57,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

·vervoer per luxe KEURMERK touringcar
·koffie of thee met gebak
·entree Oude Ambachten en Speelgoed museum
·lunch als beschreven
·entree Country en Christmas Fair
·verzorging van de chauffeur