Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Kerstdagtochten & Winterreizen

Kerst in Maastricht

08:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Duitsland. Onderweg is er voor iedereen een kopje koffie of thee en een lekkere grote gevulde koek van de bakker!

11:00 uur

Verwachte aankomst in Maastricht waar de chauffeur u in het centrum uit laat stappen en waar u vrije tijd heeft om te lunchen en te genieten van de sfeervolle kerstmarkt en gezellige winkels!

Op het Vrijthof staan houten kraampjes met lekkernijen als oliebollen en Glühwein. Ook de nieuwste trends op het gebied van kerstboomversieringen kunnen hier worden aangeschaft.

Maar er is meer...! Op het Vrijthof kun je tijdens de kerstmarkt ook schaatsen op een ijsbaan van maar liefst 1000m2 en er staat een reuzenrad van 60 meter hoog!

Winter in Maastricht, dat is genieten op alle fronten. Adembenemend verlichte straten in de historische binnenstad verbinden de Maastrichtse pleinen. Maastricht fonkelt in de decembermaand!

Naast lekker struinen langs de vele kraampjes op de kerstmarkt  nodigen ook de rijk gedecoreerde winkeletalages u uit voor eindeloos shopplezier. Natuurlijk is er ook genoeg cultureels te bewonderen, waaronder de Sint Servaasbasiliek of het Bonnefantenmuseum!

16:00 uur

Vertrek richting uw dineradres.

17:45 uur

Om het winterse gevoel vast te houden staat er op een gezellige locatie nabij Hoenderloo een heerlijk stamppottenbuffet met 3 soorten stamppot (zuurkool, hutspot en boerenkool) uitgebakken spekjes, worst, jus en diverse zuren voor u klaar! Natuurlijk ontbreekt het dessert niet en is er voor iedereen een lekker dessert: ambachtelijk gemaakt kaneelijs met een kletskop.

Het spreekt voor zich dat u ook kunt kiezen voor een drie gangen diner, bijvoorbeeld: tomatensoep – schnitzel met een champignon roomsaus,  diverse soorten groente, aardappelgarnituur en sla – ambachtelijk vanille roomijs, bavaroise en vruchten met slagroom. Kiest u hiervoor dan betaalt u een toeslag van  ca. € 4,= p.p.

19:30 uur

Vertrek huiswaarts.

20:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 –  60 personen € 41,00 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar 
· kopje koffie of thee met grote
  gevulde koek van de bakker
. bezoek aan Maastricht
· parkeerkosten
· stamppotbuffet als beschreven
· verzorging van de chauffeur