Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Twee- en meerdaagse reizen

Brocantemarkt Lille 2019 twee dagen

DAG 1, Zaterdag 31 augustus 2019

07:30 uur

Onze luxe Keurmerk touringcar, voorzien van bar, dvd en toilet staat voor bij uw opstapplaats naar keuze.
U heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Frankrijk.

Indien gewenst zorgen wij voor een goed gevulde bar; kosten koffie en thee ca. € 1,25 en frisdrank ca. € 1,75. Ook kunnen wij zorgen voor bijvoorbeeld een gevulde koek, ontbijt- of lunchpakketten etc. Prijzen op aanvraag.

Halverwege zal er vanwege de rijtijdenwet een keer worden gestopt; u kunt dan even de benen strekken en een frisse neus halen; dit gebeurt meestal bij een wegrestaurant zodat men ook even van het toilet gebruik kan maken.

Indien gewenst kunt u deze tijd ook benutten voor een heerlijk ontbijtbuffet van ca. € 12,00 per persoon: diverse soorten brood, boterkoekjes, mini croissants, confituur, diverse vleeswaren, kaas, boter, roerei en spek, yoghurt, fruit, cereals, koffie, thee, melk en vruchtensap naar believen.  Maakt u gebruik van het ontbijt dan bbent u ongeveer een half uurtje later in Lille.

11:45 uur

Verwachte aankomst in Lille waar de chauffeur u zo dicht mogelijk bij het centrum laat uitstappen en waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft!

Dat wordt genieten op de grootste brocante- en antiek/rommelmarkt van Europa! Heerlijk rondstruinen langs meer dan 12.000 kramen; dat is meer dan 100km!!!

Wil je genieten van historisch Lille? In de kronkelstraatjes van Vieux Lille met leuke winkeltjes, restaurants en bars is volop ‘joie de vivre’ te beleven en ieder straatje heeft zijn eigen sfeer!Een paar tips om optimaal van Lille te kunnen genieten:

Basics: trek je allerfijnste schoenen aan, geen overbodige luxe bij de met kinderkopjes geplaveide straten. Kom met lege tassen, bij voorkeur op wieltjes.Dan komen alle schatten veilig thuis!
Geld: breng genoeg cash mee, al was het maar om jezelf de ellenlange rij bij de pinautomaten te besparen (ook een goede manier om vooraf te bepalen wat een dagje braderie mag kosten).
Moules-frites: zoek het restaurant waar de meeste gasten mosselen eten en de berg schelpen voor de deur het hoogst is; dat is de plek waar de mosselen het beste smaken!

Verspreid over de stad zijn kraampjes met antiek, meubels, serviesgoed, kleding, boeken, curiosa en hebbedingen te vinden. Lokale lekkernijen en straatoptredens zorgen voor een gezellige feestelijke sfeer!

Meer informatie en een plattegrond van de Braderie kunt u vinden ophttp://www.opstapinnoord-frankrijk.com/Op-stap-in-Noord-Frankrijk/Nieuws/Braderie-Lille Er staat op deze site overigens ook dat de braderie pas zaterdag om 14.00 uur begint maar de kenners weten dat deze al vrijdagavond van start gaat dus als u aankomt in Lille is het al volop actie!!

U heeft de hele dag de tijd om lekker rond te kijken, te genieten van de mooie stad en de gezellige terrasjes! U gebruikt lunch en diner deze dag op eigen gelegenheid in Lille.

20:45 uur

Onze chauffeur staat klaar op de afgesproken plaats om u naar uw hotel buiten de stad te brengen.

21:00 uur

Verwachte aankomst bij uw hotel op ca. 15 km buiten het centrum. Dit kan bijvoorbeeld een prima *** IBIS hotel zijn. De kamers zijn ingericht in lichte moderne kleuren en ’s morgens wordt er een ontbijtbuffet geserveerd. 

Bijzonderheden: omdat veel hotels in en rond Lille al vroeg geboekt worden raden wij u aan dit arrangement al aan het begin van het jaar te boeken! Ook is het een optie om rond 20 uur richting Gent te rijden en daar te overnachten! Dat is voordeliger, het Hotel ligt midden in de stad dus men kan 's avonds nog even de stad in en zondags kunnen wij u een leuk programma aanbieden in Gent!

Dag 2, Zondag 1 september 2019

09:00 uur

Na het ontbijtbuffet checkt u uit en vertrekt u vanuit uw hotel naar Lille waar u de ochtend nog te vrije besteding heeft. U gebruikt de lunch ook op eigen gelegenheid. U kunt er ook voor kiezen de 2e dag een bezoek aan Gent te brengen (op de trugwe). Ook daar hebben wij leuke arrangementen zoals sneukelen (een unieke wandeling met zeer enthousiaste gidsen die u kennis laten maken met de stad én allelei lekkernijen! Duur ca. 2 uur / Kosten ca. € 20,00 p.p. ) en een mooie 1 uur durende rondvaart over de Lieve a ca. € 9,50 p.p. etc.

13:30 uur

Vertrek uit Lille richting Nederland. Uiteraard kunnen wij onderweg nog zorgen voor een lekker drie gangen diner (Vanaf ca. € 15,= p.p.) of een buffet (prijzen en suggesties op aanvraag).

17:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE

45   –  49 personen            € 125,00 per persoon
Toeslag 1 persoons kamer   €   49,50 per persoon/per nacht
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Eventuele parkeergelden worden achteraf aan u doorbelast. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe Keurmerk touringcar met bar, dvd en toilet
* vrije tijd Lille dag 1
* overnachting *** Hotel op basis van 2/3 persoons kamers
   met faciliteiten buiten Lille 
* ontbijtbuffet 2 dag
* bezoek aan Lille of Gent 2e dag
* verzorging van de chauffeur (hotel en maaltijden)