Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Twee- en meerdaagse reizen

Twee dagen Bruisend Parijs!

DAG 1,

05:00 uur 

Onze luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet staat voor; u heeft de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrek richting Frankrijk.

08:00 uur 

In verband met de rijtijdenwet zal er onderweg een stop worden gemaakt.

Indien gewenst kunnen wij voor een uitstekend ontbijtbuffet zorgden dat er als volgt uit kan zien: diverse broodsoorten, croissants, boterkoeken, koude vleeswaren, kaas, konfituur, boter, roerei, gebakken spek, cereals, yoghurt, fruit, pannenkoeken, koffie, thee, fruitsap en melk. (Kosten ca. € 11,50 p.p.)

09:00 uur

U gaat weer verder richting Parijs.

12:00 uur 

U bent inmiddels aangekomen in Parijs waar de chauffeur u afzet bij de bekende wijk de Montmartre. Hier heeft iedereen even de tijd om de benen te strekken en de sfeer op te snuiven van dit unieke stukje Parijs! U kunt hier bijvoorbeeld de Sacre Coeur bekijken (gratis entree) of 1 van de vele terrasjes op het bekende plein pikken. Ook zitten er diverse winkeltjes.

TIP: mensen die slecht ter been zijn kunnen gewoon met een metrokaartje gebruik maken van het tandradbaantje om zo boven te komen.(kosten ca. € 1,95 p.p.) U gebruikt de lunch op eigen gelegenheid; er zijn hier veel restaurantjes en kioskjes waar je iets te eten kunt kopen.

14:30 uur

Tijd voor een mooie boottocht over de Seine. In ruim 60 minuten passeert u tal van bezienswaardigheden zoals de Notre Dame, het Louvre, het kleinste huis van Parijs etc. Aan boord wordt via een Engels- en Duitstalige band uitleg gegeven.

15:45 uur 

Na de boottocht heeft u vrije tijd en kunnen wij er desgewenst voor zorgen dat iedereen in het bezit van een metrokaartje is zodat u onbeperkt in het centrum kunt reizen! (Kosten dagkaart metro ca. € 8,50 p.p.) De chauffeur zal naar het hotel gaan omdat hij i.v.m. de rijtijdenwet niet meer mag rijden deze dag!

18:00 uur

U wordt verwachte in de gezellige studentenwijk Quartier Latin waar u in de buurt van de Notre Dame in een gezellige Bistro een uitstekend 5 gangen keuzediner gebruikt. Drankjes én gezellige live muziek zijn inbegrepen!
Dit restaurant heeft mogelijkheden om 18.00 uur of om 21.00 uur.

20:45 uur 

Vertrek per metro naar het hotel (of men blijft natuurlijk in de stad en komt later op eigen gelegenheid naar het hotel dat op ca. 20 minuten per metro vanuit het centrum ligt / de laatste metro rijdt in het weekend tot ca. 01.00 uur en een kaartje enkele reis kost ca. € 1,90 p.p.)

21:15 uur

U checkt in bij, bijvoorbeeld,het prima 2 sterren Campanile Hotel “Porte de Bagnolet”,ten oosten van het centrum van Parijs.

U verblijft in dit prima toeristenklasse hotel op basis van 2 persoons kamers met faciliteiten als airco, tv, douche en toilet en haardroger. Verder beschikt het hotel over een bar en een restaurant en op 2 minuten loopafstand vindt u de metro én een groot winkelcentrum met meer dan 80 winkels!

Na het inchecken kunt u desgewenst nog terecht in de bar! Einde dag 1


DAG 2,

09:00 uur 

Na het ontbijtbuffet gebruikt te hebben en na het uitchecken, staat de chauffeur klaar om u mee te nemen voor een mooie ca. 3 uur durende stadstour door hartje Parijs!

Een deskundige Nederlandstalige gids zal onderweg uitleg geven over alle belangrijke bezienswaardigheden die we zullen passeren. Onderweg worden er uiteraard ook fotostops gemaakt.
TIP: In plaats van deze tour is een bezoek aan Disneyland ook mogelijk; vraag ons naar een vrijblijvende suggestie!

De tocht eindigt bij de Eiffeltoren waar men 1,5 uur de tijd heeft om te lunchen, de Eiffeltoren te bezoeken etc.

13:30 uur

Vertrek naar Nederland. Er wordt onderweg nog een keer gestopt ivm de rijtijdenwet.

19:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 - 60  personen             € 135,00 per persoon
Toeslag 1 persoons kamer €   40,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag. Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en eventuele parkeergelden. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· vrije tijd Montmartre
· boottocht Seine
· 5 gangen keuze diner incl. drankjes
  en muziek 1e dag
· 1 x overnachting op basis van 2
  persoons kamers met faciliteiten
· 1 x ontbijtbuffet
· stadstour Parijs o.l.v. deskundige
  Nederlandstalige gids
· vrije tijd Eiffeltoren
  (excl. eventuele entreegelden)
· Buitenlandse belastingen en tolgelden
· verzorging van de chauffeur