Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Twee- en meerdaagse reizen

Twee dagen Disneyland Parijs

DAG 1, 

03:30 uur

Onze luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet staat voor. U heeft de tijd om in te stappen. Wij kunnen zorgen voor een goed gevulde bar en catering maar uiteraard mag u ook zelf drankjes, een ontbijtpakket etc. meenemen.

Onze chauffeur brengt u rechtstreeks naar Marne la Vallee. In verband met de rijtijdenwet wordt er onderweg een stop gemaakt. Indien gewenst kan er tijdens deze stop gebruik gemaakt worden van een uitgebreid ontbijtbuffet van ca. € 11,50 p.p. 

10:30 uur

Verwachte aankomst bij Disneyland Parijs waar u de rest van de dag de tijd heeft om het Studiopark en/of Disneyland te bezoeken.

Wij zorgen er voor dat de entreekaarten al in het bezit van de chauffeur zijn zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de groepskassa! (U dient wel minimaal 21 dagen voor vertrek te reserveren want anders wordt de entreeprijs hoger en worden de kaarten niet toegestuurd wat vaak lang wachten bij de groepsbalie inhoudt).

Disneyland Parijs; de magische wereld van sprookjes en helden!
Deze wereld vol betovering is een belevenis voor jong en oud. Zodra u Disneyland Parijs binnenkomt heeft u het gevoel dat u zich in het verleden bevindt, in een levendig Amerikaans stadje. Beleef het Wilde Westen uit de vorige eeuw, met alle helden uit die tijd, cowboys, indianen en goudzoekers. Keer terug naar de tijd dat u kind was en genoot van alle fantastische sprookjes. Laat u meeslepen door een wervelwind van plezier en natuurlijk gaat u ook genieten van de The Twilight Zone Tower of Terror! Disneyland Paris; een droom die u met open ogen moet beleven!

“Walt Disney Studios Park”. Hier neem je een kijkje achter de schermen van de fascinerende wereld van film, televisie, animatie en entertainment. Stap binnen in de studiowereld, ga op in de actie en laat je fantasie op hol slaan! Lach, applaudisseer en geniet van Disneys eerbetoon aan Hollywood.

Het Studiopark ligt naast het bestaande park maar is wel een stuk kleiner. Wij raden u aan bij een één daags bezoek alleen Disneyland te bezoeken. U kunt met uw ticket dat u van de chauffeur ontvangt twee dagen onbeperkt in beide parken.

U gebruikt de maaltijden in het park op eigen gelegenheid. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een maaltijdcoupon die kan worden ingewisseld op diverse locaties in het park en in Disneyvillage! (zelfbediening). Deze coupon is goed voor 1 hoofdgerecht, 1 bijgerecht, 1 dessert en 1 frisdrank en kost ca. € 12,= p.p. Het Disneylandpark is open van 10.00 uur tot 20.00 uur; Het Studiopark tot 19.00 uur en Disney Village, met zijn vele winkels en restaurants (zit o.a. ook een Mac Donalds) is open tot middernacht. (tijden zijn altijd onder voorbehoud!)

Eventueel is het mogelijk om voor de avond bijvoorbeeld de Buffalo Bill Show te reserveren; deze duurt 1, 5 uur en dan is de show + een 3 gangen cowboy diner + cola en bier inbegrepen. Kosten afhankelijk van de datum vanaf ca. € 49,= p.p. Wij kunnen ook voor een eenvoudig 3 gangen diner buiten het park zorgen; kosten ca. € 17,50per persoon.

21:00 uur

Verwachte aankomst in uw hotel aan de rand van Parijs op ca. 30 minuten rijden. Mocht u hier willen dineren dan kunnen we ook eerder naar het hotel vertrekken. U verblijft in het hotel op basis van 2 persoons kamers met douche, toilet, tv en telefoon. Uw hotel ligt vlakbij de metro én een groot winkelcentrum met meer dan 80 winkels. Einde dag 1.

DAG 2, 

09.15 uur

Na het ontbijtbuffet is het tijd om uit te checken en brengt de chauffeur u naar het park waar u de rest van de dag op eigen gelegenheid doorbrengt. Wilt u de 2e dag liever in Parijs doorbrengen dan kan dat uiteraard ook! Suggesties en prijzen op aanvraag!

16:00 uur

Vertrek vanaf de parkeerplaats naar Nederland. Onderweg wordt er uiteraard een stop gemaakt bij een tankstation waar u desgewenst ook nog een broodje, snackje etc. kunt kopen. Uiteraard kunnen we onderweg ook nog een eenvoudig diner reserveren; kosten ca. € 16,= p.p.

22:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE   

45 – 60 personen  € 169,50 per persoon *
61 – 87 personen  € 159,50 per persoon *
* wij zijn uitgegaan van voordelige entreeprijzen tijdens de Magische weken (laagseizoen) buiten deze periodes kan de toeslag voor een entreekaart voor 2 dagen Disneyland oplopen; wij maken graag een passend voorstel wanneer u ons de datum laat weten dat u wilt reizen. Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reiscocument.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. 2 dagen entree Disneyland Parijs
. overnachting op basis van 2 persoons
  kamer met faciliteiten
. ontbijt 2e dag
· buitenlandse belastingen en tolgelden
· parkeergelden Disneyland Parijs
. verzorging van de chauffeur