Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Twee- en meerdaagse reizen

2 Dagen Kerst in sfeervol Bremen!

DAG 1

08:15 uur

Onze luxe KEURMERK touringcar staat voor; u heeft tijd om in te stappen en aansluitend brengt onze chauffeur u rond half negen richting Bremen. 

12:00 uur

Verwachte aankomst in Bremen waar de chauffeur u laat uitstappen bij uw hotel en waar u de bagage alvast in het hotel kunt achterlaten. U checkt dan eind van de middag in en heeft dus de rest van de dag de gelegenheid Bremen en zijn kerstmarkt te bezoeken!

De lunch gebruikt u op eigen gelegenheid maar dit kunnen wij desgewenst ook voor u regelen.

Kerstmarkt Bremen 

Bremen heeft als sprookjesachtige stad alle basisingrediënten in huis voor de perfecte kerstmarkt!

Een absoluut hoogtepunt is het verlichte parcours langs de rivier de Wezer op de Schlachte met de maritieme kerstmarkt. De toch al zo magische Böttcherstrasse verbindt de "Schlachte Magic" met de nostalgische kerstmarkt op Marktplatz waar de geur van vers gebrande amandelen, peperkoek en glühwein in combinatie met feestelijk verlichte zijstraten en de 160 marktkraampjes een overweldigende indruk geeft!

Het mag duidelijk zijn: kerst is een magische gebeurtenis in Bremen!

18:00 uur

Na het shoppen is het tijd om in te checken bij uw hotel dat vlakbij het centrum van Bremen gelegen is en waar u verblijft op basis van 2 persoons kamers met faciliteiten. (men kan hier vanaf ca. 15.30 uur individueel inchecken!)

U verblijft in een prima toeristenklasse hotel in Bremen, op basis van 2 persoons kamers met faciliteiten. Het hotel beschikt verder over een restaurant en een gezellige bar! Nadat u de bagage heeft weg gebracht staat er rond 19.00 uur een drie gangen diner in buffetvorm voor u klaar (diverse koude voorgerechten, saladebuffet, 1 hoofdgerecht en een klein dessertbuffet); Einde dag 1

Dag 2, 

’s Morgens kunt u uitslapen en heerlijk genieten van een goed verzorgd ontbijtbuffet. Nadat u bent uitgecheckt heeft u de ochtend nog de tijd om te genieten van Bremen en haar mooie winkels en kerstmarkt!

13:00 uur

Vertrek huiswaarts.

17:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 50 personen € 109,= per persoon
Toeslag 1 persoons kamer € 45,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of een variatie op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· bezoek aan Bremen
· diner in buffetvorm 1e dag (excl. drankjes)
· overnachting op basis van 2 persoons kamer met faciliteiten
. ontbijtbuffet 2e dag
· Duitse Belastingen
· verzorging van de chauffeur