Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Twee- en meerdaagse reizen

3 daagse Minicruise Newcastle

DAG 1

14:45 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting IJmuiden waar de boot al op u ligt te wachten.

Inchecken kan vanaf 15.00 uur tot maximaal 17.00 uur; u kunt dan aan boord van de cruiseferry en rond 6 uur zet de boot koers naar Newcastle. 

Cruise er samen een paar dagen tussenuit! Je vakantiegevoel begint direct wanneer je aan boord stapt van de luxe cruiseferry. Schuif aan in een van de drie toprestaurants, breng een bezoek aan het casino of bioscoop en drink een cocktail in een van de bars met live muziek. U overnacht in een comfortabele  2 persoons zeezicht hut* met 2 losse beneden bedden, douche, toilet en telefoon en wordt wakker met de geur van ovenverse broodjes bij aankomst in Newcastle!

* Wilt u voordeliger reizen kies dan voor een hut met een 2 persoonsbed (ca. € 6,= p.p. voordeliger) of voor een 2 persoons hut met stapelbed (ca. € 10,= p.p. voordeliger); een 4 persoons hut met 2 stapelbedden is nog voordeliger! Prijzen op aanvraag. 

MAALTIJDEN AAN BOORD:
Men kan uiteraard op eigen gelegenheid een hapje gebruiken aan boord maar u kunt ook samen dineren.
Maak een keuze uit de volgende mogelijkheden:
Dinerbuffet ca. € 30,00 per persoon
3 Gangen diner ca. € 39,50 per persoon
Halfpension Arrangement (dinerbuffet + drankje + ontbijtbuffet) ca. € 39,50 per persoon
(toeslag vrijdag, zaterdag en zondag ca. € 3,50 p.p.)
Ontbijtbuffet ca. € 15,00 per persoon 

DAG 2

09:00 uur Engelse tijd

De boot legt aan in de haven van Newcastle en u wordt per bus naar het centrum gebracht waar u de rest van de dag vrije tijd heeft!

Newcastle wordt ook wel de ‘shoppingcapital’ van Groot-Brittannië genoemd. Naast de vele winkels in het hart van Newcastle, gezellige pubs, een markt en mooie Victoriaanse gebouwen  kunt u vlak buiten het centrum één van Europa’s grootste winkelcentra vinden het MetroCentre met ruim 350 winkels en warenhuizen. 

Verder zijn er verschillende musea gratis toegankelijk en worden er altijd vele festivals in en rondom Newcastle georganiseerd.

Duik ook eens een Engels Pub in en bestel de echte fish & chips of drink een glas bier van de tap, het zogenaamde draught bier. Wedden dat u 's avonds vol indrukken terugvaart naar IJmuiden?

Rond 15.45 uur vertrekken de bussen vanaf het station in Newcastle naar de ferry terminal. 

17:00 uur

De boot vertrekt weer richting IJmuiden; wat maaltijden betreft gelden de zelfde prijzen als vermeld bij dag 1.

DAG 3

09:30 uur

Verwachte aankomst IJmuiden waar de chauffeur al op u staat te wachten om u terug te brengen naar uw opstapplaats.

11:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

3 DAGEN TEKORT; WIJ MAKEN GRAAG EEN 4 DAAGS ARRANGEMENT INCL. 1 OVERNACHTING IN NEWCASTLE; PRIJZEN EN SUGGESTIES OP AANVRAAG

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen vanaf € 99,50  per persoon
De prijs kan voordeliger uitvallen; afhankelijk van de datum dus weet u wanneer u wilt reizen dan maken wij graag een programma op maar met de exacte prijs per persoon!
Toeslag 2 persoons hut voor alleengebruik € 94,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag
Ook kunt u kiezen voor een voordeliger, ander type hut maar dan worden het stapelbedden (korting ca. € 10,= p.p.) of een twee persoonsbed (korting ca. € 6,= p.p.)

De Nederlandse bus gaat niet mee en is er alleen om u vrijdags naar IJmuiden te brengen en zondagochtend weer retour. Er kan desgewenst wel een eigen touringcar mee; prijs op aanvraag.
Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument

Deze prijs is inclusief:·

. Transfer van uw opstapplaast naar IJmuiden
  en retour per luxe KEURMERK touringcar
· Overtocht IJmuiden – Newcastle v.v.
· 2 X overnachting op basis van 2 persoons hut zeezicht
  met aparte bedden, douche en toilet
· Transfer Newcastle haven – Newcastle stadcentrum v.v.
· Begeleiding door medewerker Dagje Uit
  (te allen tijde onder voorbehoud)

Deze prijs is exclusief maaltijden