Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Friesland

Teambuilding in Friesland

09:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar naar Friesland. 

10:45 uur

Ontvangst met koffie en Friese Oranjekoek.   

11:15 uur

Na de koffie en na een korte uitleg maakt u een mooie fietstocht door de Gaasterlandse bossen van ca. 15 km. Uw tocht eindigt in Balk. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en is er voor iedereen een goed gevuld lunchpakket! 

Rond een uur of 1 is het tijd voor het volgende onderdeel; de kano! U maakt een mooie ca. 7 km durende tocht per kano over de Luts. Bij het eindpunt van de kano's staat de step al voor u klaar; het laatste onderdeel! Via deze stepspeurtocht komt u, als het goed is, dan weer terug bij het restaurant waar u 's morgens begon en waar u nu de tijd heeft voor een borreltje! 

17:30 uur

Aansluitend staat er een uitstekend verzorgde barbecue voor u klaar waarbij u zelf aan de slag gaat! Het buffet bestaat o.a. uit diverse soorten vlees en vis, huzaren-, rauwkost- en kartoffelsalade, whisky- en knoflooksaus, warme pinda- en zigeunersaus, Franse frietjes, diverse soorten meloen, roerbak- garnituur en stokbrood en kruidenboter. Eventuele afkoop drankjes voor 2,5 uur kost ca. € 14,50 p.p. (Hollandse Bar). Voor een dessertbuffet komt er ca. € 6,50 p.p. bij. 

20:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 86,00 per persoon
45 – 60 personen  € 83,00 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. 

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie of thee met Friese Oranjekoek
· fietshuur
· lunchpakket
· kanotocht
. steptocht
· uitstekend barbecuebuffet (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur