Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Gelderland

Klimmen in Apeldoorn

09:00 uur

Vertrek per luxe KEURMERK touringcar richting Apeldoorn.

10:30 uur

Bij Paleis het Loo aangekomen wordt u ontvangen twee kopjes koffie of thee en een Loo taartje naar keuze. Aansluitend is het tijd voor uw bezoek aan het Paleis en de prachtige tuinen. In het Paleis staat alles duidelijk beschreven. Rondleidingen zijn in het zomerseizoen alleen buiten mogelijk.

Paleis het Loo was van 1686 tot 1975 de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Het interieur toont o.a. 300 jaar bewoning door de Oranjes van Willem lll tot Wilhelmina. Het paleis en de tuinen zijn voor een groot deel in de 17e eeuwse staat teruggebracht. Een wandeling langs hoogspuitende fonteinen, tuinvazen en eeuwenoude bomen brengt u in koninklijke sfeer.

TIP: Heeft u een museumjaarkaart dan krijgt u een korting van ca. € 12,= p.p.!

13:00 uur

Op een sfeervolle locatie in de bossen van Hoenderloo staat een goedverzorgde koffietafel voor u klaar: kroket, diverse soorten brood, vleeswaren, kaas en zoetbeleg. 2 kopjes koffie, thee of melk naar keuze. 

14:15 uur

Tijd voor actie!!!

U neemt deel aan het afleggen van een parcours over de toppen van de bomen. (hoogste parcours van Nederland!) Spectaculair en uniek; dat moet u meegemaakt hebben!

Voor de start neemt de deskundige leiding alle veiligheidsregels en de instructies door en worden de klimgordels aangemeten. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles begrepen hebt om daarna zelf de boom in te gaan! De groene "Discovery" route begint op ca. 2 meter boven de grond en wie durft kan doorgaan tot maar liefst 15 meter hoogte op de zwarte route "No Limit". De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Je mag ook een makkelijke route nog een keertje extra doen!

Per uur kunnen er 60 – 80 personen in het klimbos starten; mochten er meer deelnemers zijn dan kunnen we ook een combinatie maken met bosgolf; een variatie op het boerengolfspel (toeslag ca. € 7,50 p.p.). Verder kunt u hier ook deelnemen aan fietspuzzeltochten per tamdem, diverse GPS spelen, Discgolf etc.

Op deze locatie is een toilet aanwezig en is er gelegenheid om een drankje en een hapje te kopen.

18:00 uur 

Op een sfeervolle locatie in Elburg staat een heerlijk dinerbuffet voor u klaar:
vooraf een kopje groente- of tomatensoep, huzaren-,  appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere sorbet met slagroom

Wilt u liever een 3 gangen menu of een ander (bbq)buffet dan kan dat uiteraard ook; prijzen en suggesties op aanvraag. 

19:15 uur

Vertrek huiswaarts. 

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 93,50 per persoon  
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

  • vervoer per luxe KEURMERK touringcar
  • kopje koffie of thee met gebak
  • entree Paleis het Loo
  • lunch als beschreven
  • entree en deelname parcours klimbos
  • dinerbuffet (excl. drankjes)
  • verzorging van de chauffeur