Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Gelderland

Sportief Hattem

12:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Overijssel.

TIP:
Uiteraard kunnen we onderweg of in Hattem een lunch voor u regelen en kunt u ook eerder vertrekken en er nog een ochtendprogramma bij reserveren zodat u een complete dag hebt! Suggesties en prijzen op aanvraag! 

13:30 uur

verwachte aankomst in Historisch Hattem waar u op een sfeervolle locatie wordt ontvangen met 2 kopjes koffie en gebak. 

14.15 uur

Tijd voor actie!

Uw gezelschap wordt verdeeld in 2 groepen waarbij men kan kiezen voor een actief en een iets minder actief programma.

Groep 1:

De actieve groep wordt aan de oevers van het kanaal verwacht om daar te beginnen met een leuke kanotocht. Daarna is het tijd om een tocht per speciale step te maken en neemt u deel aan de water touw survivalbaan (een touwbaan boven water geeft de voldoening dat je zacht valt als het echt niet lukt, maar is ook veiliger. We proberen natuurlijk droog te blijven..............). Als laatste onderdeel gaat u met elkaar een vlot bouwen.

De zwaarte van opdrachten wordt aangepast aan de groep!

Groep 2:

Deze groep begint met een bezoek aan het bakkerijmuseum dat gevestigd is in 2 historische panden en waar u zich waant in vroeger tijden. Uniek en amusant is de 'Krakelingenshow' in het Bakkerijmuseum, waarbij de krakelingenbakker in een demonstratie laat zien hoe het allemaal wel en vooral ook niet moet....een geweldige belevenis ! Een leuk museum voor jong en oud!

Aansluitend neemt een gids u mee voor een leuke wandeling door het historische hart van Hattem waarbij u natuurlijk deskundige uitleg krijgt! U besluit uw bezoek aan Hattem met een leuke, klein uur durende, rondvaart over het Apeldoorns Kanaal. 

18:00 uur

Op een sfeervolle locatie in de buurt heeft u eerst de tijd om te borrelen; rond half zeven staat er een heerlijk koud & warm buffet voor u klaar: huzarensalade, vissalade, salade van de chef, appelcompote, tropische fruitsalade, rauwkostsalade, ossenhaas met Stroganoff-saus, varkenshaas met champignonroomsaus, Cajun schotel, vers gebakken kibbeling, gehaktballetjes, satéstokjes met satésaus, heerlijk gebraden kippenboutjes, zigeunerspiesjes met zigeunersaus, vers gebakken frites, gebakken aardappels, kruidenboter, stokbroden, buffetbolletjes en uien/kaas brood. Het dessert bestaat uit een lekkere coupe vanille ijs met vruchten en slagroom. Heeft u liever een drie gangen diner of helemaal geen diner,dan kan dat natuurlijk ook; prijzen en suggesties op aanvraag.

20:30 uur

Vertrek huiswaarts. 

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen        € 69,50 per persoon 
45 – 60 personen        € 67,50 per persoon 
Toeslag programma 1  €  5,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met gebak
· middagprogramma 1 of 2 als beschreven
· koud en warm buffet (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur