Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Pannenkoekbuffet in Giethoorn

13:30 uur

Onze luxe KEURMERK touringcar staat voor in Zwolle; nadat iedereen is ingestapt brengt onze chauffeur u via een mooie route richting Giethoorn.

14:30 uur

U bent inmiddels aangekomen in Giethoorn waar u op een gezellige locatie wordt verwelkomd met een kopje koffie of thee en appelgebak.(toeslag 2e kopje ca. € 1,50 p.p.)

15:00 uur

Tijd om nader kennis te maken met Giethoorn en hoe kan dat beter dan met een leuke rondvaart! De boot is overdekt en onderweg vertelt de schipper u tijdens een leuke boottocht allerlei wetenswaardigheden en kunt u genieten van de mooie grachtjes, pittoreske boerderijen en mooie natuur!
Wilt u liever 2 uur varen dan kan dat ook; u betaalt dan een toeslag van ca. € 3,50 p.p.

16:15 uur

Terug aan de vaste wal heeft iedereen de tijd om Giethoorn op eigen gelegenheid te verkennen.

Liever iets bezoeken?
Er zijn leuke winkeltjes waar u gratis naar binnen kunt maar om wat meer over Giethoorn te weten te komen is een bezoek aan het Olde Maat Uus ook de moeite waard!

Neem een kijkje in 100 jaar wonen en werken in het prachtige waterdorp Giethoorn. U vindt hier een originele Gieterse boerderij, een vissershuisje, hooiberg en een tjasker. Verder is er een blijvende tentoonstelling, een digitale presentatie en een gratis rondleiding; kortom een bezoek meer dan waard! Zie hoe een authentieke Gieterse boerderij aan de dorpsgracht werd ingericht om u kennis te laten maken met het alledaagse leven in een bijzonder dorp.

Enthousiaste vrijwilligers leggen u uit hoe boerenbedrijf, turfwinning, rietsnijderij en dergelijke in het begin van de vorige eeuw het dagelijks leven in Giethoorn bepaalden.
Kosten entree ca. € 3,= per persoon / MJK gratis entree!

17:30 uur

Op een gezellige locatie staat een heerlijk pannenkoekbuffet klaar waarbij u kunt genieten van onbeperkt pannenkoeken met spek, ananas, boerenmix, kaas, jam, boter, suiker, stroop en chocoladesaus! Het dessert bestaat uit een lekker ijsje met vruchten en tevens is een consumptie inbegrepen!

Heeft u liever een drie gangen diner op een andere leuke locatie dan kan dat uiteraard ook, bijvoorbeeld;
* boerengroentesoep
* rollade met jachtsaus, diverse verse groenten
  gebakken aardappelen en frites
* ijs met slagroom
Kiest u voor dit menu dan krijgt u een korting van ca. € 2,= per persoon maar er is dan geen consumptie inbegrepen.

19:15 uur

Vertrek naar Zwolle.

20:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

25 – 30 personen € 38,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

·vervoer per luxe KEURMERK touringcar
·1 kopje koffie of thee met appelgebak
·rondvaart Giethoorn (overdekte boot)
·vrije tijd 
·onbeperkt pannenkoekbuffet
 inclusief dessert en 1 consumptie
·verzorging van de chauffeur