Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Lunchcruise 2e Maasvlakte

09:30 uur

Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar; uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Hoek van Holland en onderweg zal de chauffeur u uiteraard het één en ander vertellen.

11:45 uur

In Hoek van Holland aangekomen ligt de boot al op u te wachten om u mee te nemen voor een prachtige 3,5 uur durende rondvaart door dit nieuwste stukje Nederland!

12:00 uur

De boot vertrekt en uw gasten worden welkom geheten met een goed verzorgde lunch: soep van het seizoen, witte en bruine broodjes, wit- en bruinbrood, mand met fruit, diverse soorten zoetbeleg, roomboter en margarine, 2 soorten fijne vleeswaren, 2 soorten kaas en 2 kopjes koffie of thee. De lunch is eventueel uit te breiden met een kroketje a € 1,75 per stuk. 

Dichter bij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kun je niet komen! Tijdens deze indrukwekkende dagtocht maak je kennis met een geheel nieuw gedeelte van de Rotterdamse haven waar we midden tussen de grootste schepen ter wereld en langs de grootste en meest moderne containerterminals ter wereld varen en met een beetje geluk komt u zelfs nog een hele groep zeehonden tegen!

 

Indien gewenst kan er voordat u weer van boord gaat, rond 15 uur nog een kopje koffie of thee met cake a ca. € 4,00 p.p. of met appelgebak a ca. € 5,25 p.p. geserveerd worden.

15:30 uur

De boot meer weer aan en uw gasten hebben de tijd om uit te stappen en weer aan boord van de touringcar plaats te nemen.

Bijzonderheden:
Het is ook mogelijk om korter te varen en bijvoorbeeld nog een bezoek aan Futureland of het Keringhuis te brengen. Vaartochten kunnen worden gedaan vanaf de Maeslantkering in Hoek van Holland of vanaf de Parkhaven in Rotterdam (bij de Euromast). Uitleg tijdens de rondvaart wordt live met de microfoon of met een 3-talig systeem gedaan.

Onze boot, De Ameland, heeft tevens een groot theater aan boord met leuke seniorenshows zoals de meezingshow:
REISJE LANGS DE RIJN, RIJN, RIJN! Wij maken graag een voorstel op maat voor u!

17:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP:
Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een heerlijk diner of buffet, dit kan al vanaf ca. € 15,00 per persoon. U bent dan wel ca. 2 uur later thuis! Prijzen en menusuggesties op aanvraag.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60  personen € 67,50 per persoon
Uiteraard zijn andere (kleinere) aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

vervoer per luxe touringcars
3,5 uur durende rondvaart als beschreven met uitleg
1 kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom
 heerlijk lunchbuffet met kroket en drankjes als beschreven 
verzorging van de chauffeur