Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Winter in Brabant

10:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Belgische grens. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen!

12:30 uur

Nog net in Nederland, bent u inmiddels aangekomen op een sfeervolle locatie waar u wordt ontvangen met een heerlijke winterse maaltijd die bestaat uit: 3 soorten stamppot, ambachtelijke rookworst, gebakken spek en braadjus en het dessert is roomijstaart met verse slagroom!!

14:00 uur

Na de lunch brengt u een bezoek aan het Kathedrale Kaarsenmuseum.
Hier treft u de mooiste collectie die ooit in Gouden handen in ’s Heerenberg te zien was! Een prachtige collectie Kathedrale kaarsen die werd gemaakt door Frits Spies. Ongelooflijk kunstig en uniek in de wereld.

U kunt hier eerst even rondkijken waarna u plaats neemt op de koorstoeltjes en er een indrukwekkende uitleg volgt over kaarsen, de verzameling, technieken, verhalen er achter etc. Zo ziet u bijvoorbeeld het Laatste Avondmaal dat 3 dimensionaal en helemaal van bijenwas gemaakt is!

15:15 uur

U sluit de dag af met een kopje koffie of thee en een heerlijk stuk vlaai met appel en nootjes.

16:00 uur

Vertrek huiswaarts.(eventueel kunt u ook nog even rondkijken in het gezellige Baarle Nassau en aansluitend een diner gebruiken; in dat geval gebruikt u 's middags een broodmaaltijd; prijzen en suggesties op aanvraag).

17:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen € 50,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· winterse maaltijd met dessert (excl. drankjes)
· entree en uitleg kaarsenmuseum
· 1 kopje koffie of thee met vlaai
· verzorging van de chauffeur