Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Naar de Bollen!

Deze dagtocht is mogelijk van ca. half april tot ca. half mei

10:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe Touringcar met bar en toilet via een mooie route richting de Noordoostpolder. Uiteraard zal hij onderweg het één en ander vertellen.

U wordt rond 11 uur hartelijk ontvangen bij de Tulpenkweker in het Tulpeninformatiecentrum tussen de bloeiende velden, met twee kopjes koffie of thee, gebak en een mooie bos verse tulpen voor iedereen! Daarna is er een presentatie en film over het bedrijf en de tulpen en kunt u door de tuinen wandelen te midden van meer dan 2000 soorten tulpen. Tot slot neemt een deskundig gids u mee voor een prachtige toertocht over de voormalige zeebodem waarbij u o.a. Werelderfgoed Schokland passeert.

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er tussen de bedrijven door een heerlijke boerenlunch, compleet met kroket, diverse soorten brood en beleg en koffie of thee voor u klaar!

Na de lunch brengt u een bezoek aan het mooie vissersdorp Urk en u sluit de dag af net een gezellige en informatieve wijnproeverij van Afrikaanse wijnen! Daarbij kunt u proeven van 6 soorten wijn met daarbij stokbrood en koffie-thee-fris voor de mensen die niet zo van wijn houden! (zonder de wijnproeverij krijgt u een korting van ca. € 6,= p.p.).

17:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 62 personen € 51,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Op deze reis zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met gebak. 
. bos tulpen
· presentatie en film tulpeninformatiecentrum
· boerenlunch als beschreven
. prachtige rondrit o.l.v. deskundige gids
. bezoek aan Urk
. wijnproeverij als beschreven
. verzorging van de chauffeur