Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

De Mooie Veluwe

13:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk Touringcar rechtstreeks richting Hoenderloo.

14:15 uur

U bent inmiddels gearriveerd op een sfeervolle locatie in de bossen van Hoenderloo waar 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak voor u klaar staan!

15:00 uur

Na de koffie is het tijd om de prachtige omgeving van Hoenderloo te gaan verkennen en neemt een deskundige gids voorin de bus plaats die u van alles zal vertellen over de Kroondomeinen en desgewenst, het Koninklijk Huis en natuurlijk over de mooie natuur en wat u verder zoal tegen komt!

16:45 uur

Nadat u de gids heeft laten uitstappen in de buurt van Paleis het Loo, brengt onze chauffeur u binnendoor via Vaassen, Emst en Epe, richting Elburg.

17:45 uur

In Elburg aangekomen staat op een sfeervolle locatie in hartje centrum een heerlijk diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* groentesoep
* Wiener schnitzel met diverse groenten, salade,
   pommes frites en gebakken aardappelen
* kleine sorbet van vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom

Voor een toeslag van ca. € 1,50 p.p. is volgend menu ook mogelijk:
* groentesoep
* varkensoester met roomsaus, diverse groenten,
   salade, pommes frites en 
gebakken aardappelen
* sorbet van vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom

Uiteraard is het ook mogelijk om een buffet te kiezen, bijvoorbeeld:
vooraf een kopje groentesoep, salade van de dag, appel compote, rauwkostsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, kippenboutjes, satéstokjes,gehaktballetjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom
Kiest u hiervoor in plaats van het 3 gangen menu schnitzel dan betaalt u een toeslag van ca. € 3,50 per persoon.

Kiest u voor het uitgebreide buffet in plaats van het 3 gangen menu schnitzel dan betaalt u een toeslag van € 5,= per persoon en ziet het er als volgt uit: vooraf een kopje groente- of tomatensoep, huzarensalade, appel compote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom.

20:00 uur

Vertrek huiswaarts.

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 62 personen € 45,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.Op deze reis zijn onze Algemene Reisvoorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe KEURMERK touringcar
* 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
* mooie tourtocht met deskundige gids van ca. 1,5 uur
* drie gangen diner schnitzel als beschreven
   (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur