Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

In en rond Doesburg

09:00 uur

Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Doesburg. Eventuele rolstoelen en rollators kunnen mee in de bagageruimte.

10:30 uur

In Doesburg wordt u hartelijk ontvangen met onbeperkt koffie/thee met iets lekkers. Aansluitend vertrekt u richting Doesburg en krijgt u een leuke rondleiding en bezichtiging in het “Doesburgse Mosterdmuseum”; met aan het einde natuurlijk voor
iedereen een gratis potje Doesburgse mosterd!

Indien er nog tijd over is kunt u zelf nog even rondkijken in het mooie Doesburg of het naastgelegen Gildehof.

13:00 uur 

Terug bij het restaurant staat een overheerlijk ”Achterhoeks Lunch-buffet voor u klaar met heel veel koude en warme lekkernijen waaronder kroketjes, hamburgers etc.; gewoon te veel om op te noemen! Tevens is onbeperkt koffie, thee, jus d’orange en melk inbegrepen.

14:15 uur 

Na de lunch maakt u een mooie rondrit naar o.a. kastelendorp Vorden - Warnsveld- Eefde en Hanze-Torenstad Zutphen, met heel veel mooie doorkijkjes en bezienswaardigheden. Dit alles uiteraard onder leiding van een deskundige gids en uiteraard kunt u onderweg een stop maken en even de benen strekken of ergens iets gebruiken (drankjes voor eigen rekening).

16:30 uur

Terug bij het restaurant staat een lekker dinerbuffet voor u klaar met o.a. Doesburgse mosterdsoep met spekjes, diverse huisgemaakte salades, de welbekende beenham, kipfilet, heerlijke vleesschotel, ouderwets gebakken aardappeltjes met spekjes en prei en nog veel meer. Natuurlijk alles onbeperkt; ook de vleesgerechten! U sluit af met een lekker ijsje van de nostalgische ijscokar!

18:30 uur

Vertrek huiswaarts.

20:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Bijzonderheden:
In plaats van een bezoek aan Doesburg ’s morgens met het Mosterdmuseum is een bezoek aan de boerderij van Boer Zoekt Vrouw’s Jos & Dyke ook mogelijk! Zij beheren een Gladiolenboerderij en zullen u rondleiden en verrassen met allerlei leuke anekdotes! Tot slot krijgt u ook nog een bos gladiolen mee naar huis; succes verzekerd! 
Het Gladiolenseizoen loopt tot begin oktober (afhankelijk van het weer in de zomer) daarna is een rondleiding over het bedrijf niet meer mogelijk en kan dit pas weer in het voorjaar.

PRIJSINDICATIE:

35 - 44 personen € 72,50 per persoon
45 - 50 personen € 69,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

. Vervoer per luxe touringcar
. Onbeperkt koffie of thee met iets lekkers
. Entree en rondleiding Doesburgse Mosterdfabriek
. Potje mosterd
. Uitgebreid lunchbuffet en drankjes als beschreven
. Mooie rondrit met gids
. Dinerbuffet als beschreven (excl. drankjes)
. Verzorging van de chauffeur