Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Tin & Tuinen

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Betuwe. 

10:15 uur

Bij de sfeervolle tingieterij wordt u ontvangen met koffie en gebak. Daarna krijgt u een uitgebreide rondleiding door de tingieterij. Natuurlijk is er ook een demonstratie tingieten en nadat het vaasje van tin gegoten is wordt deze verloot onder uw gezelschap.

12:30 uur

Op een gezellige locatie staat een lekkere lunch voor u klaar:
· goed gevulde groentesoep
· schnitzel met champignonroomsaus
· ijs met slagroom

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een koffietafel en 's avonds het diner gebruiken. 

14:00 uur

U brengt een bezoek aan de tuinen van Appeltern; Een park met bijna 200 voorbeeldtuinen met elk een eigen stijl en sfeer. Volop inspiratie voor het creëren van grote of kleine tuinen en groenrijke balkons maar vooral heerlijk om ontspannen door heen te dwalen!

De schitterende ligging van het park in het rivierenlandschap met knotwilgen, vogels, vaarten en wilde bloemenweides is uniek. De modeltuinen in het ruim 12 hectare grote park hebben elk jaargetijde een andere charme en zijn het hele jaar de moeite waard om te bezoeken.

Elk jaar komen er nieuwe tuinen bij en worden de actuele trends en nieuwe materialen toegepast. Nergens vindt u zoveel variatie in ontwerpen, materialen, planten en sfeer! De Tuinen van Appeltern heeft als belangrijkste doelstelling u objectief te informeren over alles wat met de tuin, tuinaanleg en inrichting te maken heeft.

Tijdens de wandelroute door de modeltuinen krijgt u een compleet overzicht van wat er allemaal mogelijk is in een tuin. U ziet divers ontwerpen, inrichtingen en het gebrui k van uiteenlopende materialen. Volop inspiratie voor bestrating, verlichting, vijvers, kunst, afscheidingen, beplanting, decoratie,meubilair, beelden en waterornamenten.
Indien gewenst kunnen wij ook een rondleiding voor u reserveren; kosten ca. € 55,= per gids (max. 20 personen per gids). Ook zijn er workshops mogelijk; vraag naar de mogelijkheden!

TIP:
In plaats van uw ochtendbezoek aan de tingieterij is bijvoorbeeld een boottocht over de Maas of de Linge, een bezoek aan de cactuskwekerij of een mooie tourtocht ook mogelijk.

18:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. (Het spreekt voor zich dat u dit voorstel ook kunt uitbreiden met een diner of buffet) 

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 50,00 per persoon
45 – 60 personen  € 48,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe touringcar 
· entree tingieterij
  incl. uitleg en verloting
. koffie of thee met gebak
· drie gangen lunch
· entree tuinen van Appeltern
· verzorging van de chauffeur