Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Verrassend Doesburg

09:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Doesburg.

10:30 uur

U bent inmiddels aangekomen in Doesburg op parkeerplaats De Bleek. Van daaruit wandelt u met de gids (max. 5min. lopen) naar het oudste stadsbierhuys van Nederland, De Waag.

10.45 uur

U wordt hartelijk ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en gebak. Tevens krijgt u uitleg door de gids over het programma.

11.15 uur

U brengt een bezoek aan de Doesburgse mosterdfabriek of aan Museum Société Musée Lalique Pays-Bas. (voor het museum betaalt u een oeslag van ca. € 2,50 p.p.)

12.30 uur

Er staat een lekkere lunch voor u klaar die bestaat uit koffie/melk of thee met belegde broodjes en naar keuze soep of een kroket.

13.30 uur

Na de lunch is het tijd voor de prachtige 'surprise-tour';een prachtige busrit door de omgeving met als hoogtepunt een bezoek aan Elten met de prachtige Elterberg. Hier wordt ook een stop gehouden en kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Elterberg, is er een rondleiding door onze gids en brengt u een bezoek aan de prachtige kerk aldaar. Voordat u weer verder gaat met de tocht is er eerst nog tijd voor koffie, ijs of gebak! Vervolgens gaat de tour weer verder door de prachtige omgeving en rond 16.30 uur bent u weer terug in Doesburg en brengt uw chauffeur u terug naar uw opstapplaats.

17:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.
Uiteraard kunnen we de dag ook afsluiten met een diner;prijzen en suggesties op aanvraag.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 46,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie of thee met gebak
· entree en rondleiding Mosterdfabriek
. bezoek aan Doesburg met gids
· lunch als beschreven
· tourtocht o.l.v. deskundige gids
· 1 consumptie 
· verzorging van de chauffeur