Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Zandsculpturenfestijn Garderen

13:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk Touringcar via een leuke route richting Garderen. Onderweg zal de chauffeur u uiteraard het één en ander vertellen!

14:30 uur

U bent inmiddels gearriveerd in Garderen waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en appelgebak.
Liever gesorteerd gebak? Dan betaalt u een toeslag van ca. € 0,50 per persoon en een 2ekopje koffie of thee kost ca. € 1,= p.p. extra.

Na de koffie heeft iedereen de tijd om op eigen gelegenheid te gaan genieten van de prachtige zandsculpturen die ieder jaar weer een ander thema hebben.

Het terrein van het Zandsculpturenfestijn wordt omringd door nostalgische kasteelmuren met verrassende decoraties en muurgraveringen.  De zandkunstwerken en de ambiance er omheen zijn een trekpleister voor binnen- en buitenlandse toeristen en zetten de Veluwe prachtig op de kaart!

Een artistiek en geheel in stijl aangelegde monorail geeft jong en oud een schitterend uitzicht over de zandsculpturen en andere kunstuitingen én bovendien de unieke mogelijkheid, om vanuit het vogelperspectief te genieten en prachtige foto’s te maken! Na uw bezoek aan de zandsculpturen kunt u de Beeldentuin (3000m2) en het showroomdorp met allerlei kleine winkeltjes, nog bezichtigen!

Het terrein is rolstoel toegankelijk. Er zijn eventueel twee rolstoelen ter plaatse beschikbaar (op aanvraag).  

17:30 uur

Onze chauffeur brengt u via een mooie route binnendoor naar uw dineradres.

18:30 uur

Op een gezellige locatie in hartje Elburg staat een uitstekend drie gangen diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* groentesoep
* Rollade met diverse groenten, salade,
   pommes frites en, gebakken aardappelen
* kleine sorbet van vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom

Voor een toeslag van ca. € 2,50 p.p. is volgend menu ook mogelijk:
* groentesoep
* varkensoester met roomsaus, diverse groenten, salade,
   pommes frites en gebakken aardappelen
* sorbet van vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom

Uiteraard is het ook mogelijk om voor een uitstekend koud- en warm buffet te kiezen, bijvoorbeeld: vooraf een kopje groentesoep, salade van de dag, appel compote, rauwkostsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, kippenboutjes, satéstokjes,gehaktballetjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom
Kiest u hiervoor in plaats van het 3 gangen menu schnitzel dan betaalt u een toeslag van ca. € 3,75 per persoon.

Kiest u voor het uitgebreide buffet in plaats van het 3 gangen menu schnitzel dan betaalt u een toeslag van ca. € 6,= per persoon en ziet het er als volgt uit: vooraf een kopje groente- of tomatensoep, huzarensalade, appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeuner spiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 62 personen € 47,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Op dit arrangement zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe KEURMERK touringcar
* leuke tourtocht
* kopje koffie of thee met appelgebak
* entree Zandsculpturenfestijn incl. beeldentuin
   en showroom
* drie gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur