Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Kerst bij Kasteel de Cannenburgh

10:15 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar via een leuke route richting uw lunchlocatie.

12:00 uur

Op een gezellige locatie vlakbij Apeldoorn staat een lekkere lunch voor u klaar die er als volgt uit kan zien: kroket, keuze uit koffie, thee, melk en jus d'orange. Een assortiment brood en broodjes bestaande uit wit brood, bruinbrood, krentenbrood, witte en bruine bolletjes, jonge en oude kaas, achterham, servelaat, gebraden gehakt en kipfilet plakjes, diverse soorten hagelslag en jam. Toeslag voor een kopje soep is ca. € 2,00 p.p.

Uiteraard is een warme lunch ook mogelijk, bijvoorbeeld:
* Tomaten crème soep
* Kiprollade met een champignonroom saus, 
   gebakken aardappelen, frites, 
   twee warme groenten en een frisse slamix
* Karamel- en Vanille-ijs met slagroom
Kiest u voor deze lunch dan betaalt u een toeslag van ca. € 3,25 per persoon

Bijzonderheden: Deze locatie beschikt over 1 herentoilet en 1 damestoilet + 2 urinoirs maar heeft geen aangepast toilet. Mocht dit een probleem zijn dan kijken wij graag naar een andere locatie in de buurt!

13:15 uur

U gaat verder naar Vaassen.

13:45 uur

In Vaassen aangekomen laat de chauffeur u voor de kerstmarkt uitstappen en heeft u de rest van de middag de tijd om te genieten van de gezellige sfeer en het mooie kasteel! Men heeft hier ruim de tijd om rond te kijken en alvast kerstinkopen te doen op de gezellige kerstmarkt voor Kasteel de Cannenburgh!

In het Veluwse plaatsje Vaassen kun je ieder jaar de gezellige kerstmarkt bezoeken. Gelegen op het voorterrein van Kasteel de Cannenburgh vormt het mooi verlichte kasteel een prachtig decor voor deze kerstmarkt!
Een traditionele sfeervolle markt met ruim 130 kramen en stands vol echte Kerst- en winterartikelen!

Ook dit jaar is er weer een ruim aanbod aan producten die passen bij de koude wintermaanden en kerst. Te denken valt aan sieraden, aardewerk, warme handschoenen mutsen en hoedjes, schapenwol vesten en sloffen, woondecoratie, kaarsen, kerstkransen, kerststollen, vogeltaarten. Maar ook luxe aanvullingen voor uw kerstmenu.

Ook aan de inwendige mens is gedacht!
Op de markt kunt u terecht voor een beker glühwein, poffertjes, oliebollen, ouderwets snoep en bonbons, churros, chips op een stokje, Broodje worst, lekker patatje, heerlijke gevulde Engelse pie’s, Turkse hapjes, kazen en worst, en een kopje koffie of een drankje in de verwarmde horecatent.

Bij diverse kramen zijn er kleine proeverijen van de producten die te koop aangeboden worden. Kinderen kunnen zelf een kaars maken en ook meehelpen en kijken hoe een midwinterhoorn gemaakt wordt. De kerststal is te bezichtigen en ook de kerstman loopt rond met een kleine attentie voor de kleinste bezoekertjes. Op het nostalgisch podium treden regionale koren en muziekgroepen op.

Het gehele terrein is bestraat en voor rolstoel toegankelijk. (Behalve het kasteel).

Verder vindt u op het terrein voor het Kasteel, het sfeervolle Koetshuis (restaurant).  Zij nemen geen grote groepen aan op deze dagen maar wat wij wel kunnen doen is dat iedereen een bon krijgt voor een kopje koffie of thee met appelgebak; deze levert men in wanneer men wil! Zo hoeft het restaurant geen zalen te reserveren op deze drukke dagen en kan men toch genieten van een lekker bakje koffie met wat lekkers!
Iedereen krijgt bij aankomst een bon voor een kopje koffie of thee met appelgebak! Het Koetshuis beschikt ook over een aangepast toilet.

TIP: Een bezoek aan de kerstmarkt is ook te combineren met een bezichtiging van het prachtige kasteel. De toeslag voor een bezoek aan het kasteel is € 3,00 p.p. mits van tevoren geboekt. Het kasteel is te bereiken via een trap en ook in het kasteel zijn enkele trappen, dus dit is alleen voor mensen te bezoeken die mobiel genoeg zijn.

17:00 uur

Vertrek huiswaarts. Wilt u liever nog een diner gebruiken of bijvoorbeeld een lekker stamppotbuffet dan kan dat uiteraard; u bent dan ook later thuis; prijzen en suggesties op aanvraag. Ook kunt u pas rond 13.00 uur vertrekken en dan de lunch laten vervallen en daarvoor in de plaats het diner gebruiken.

18:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 62 personen € 39,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe touringcar
. heerlijk lunchbuffet met kroket en drankjes
. 1 kopje koffie of thee met appelgebak
· entree Kerstmarkt Vaassen
  (excl. eventueel entree kasteel)
· verzorging van de chauffeur