Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Kerst in Montfoort

09:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk Touringcar richting het Groene Hart van Nederland.

10:30 uur

Op een gezellige locatie, die uiteraard geheel in kerstsfeer is ondergedompeld en waar het draait om kerst, warmte en gezelligheid, staat koffie met kerstmis slagroomgebak voor u klaar.

11:00 uur

Daarna is het tijd voor een rondrit door het Groene Hart van Nederland (eventueel met een deskundige VVV gids a ca. € 4,= p.p. ) of voor een bezoek aan de fantastische kerstshow in Tuincentrum Montfoort. 

12:00 uur

Terug in het restaurant staat een heerlijk drie gangen verrassingsdiner voor u klaar inclusief de heerlijke pudding van het huis waar deze locatie in de verre omtrek beroemd om is!! Eventueel kunt u ook voor een 4 gangen kerstdiner inclusief  glas wijn kiezen; u betaalt dan een toeslag van ca. € 4,50 p.p.

Het geheel wordt vervolgd met een gezellige kerstshow opgevoerd door “Sunny Sound”; een leuk eenmansorkest! Uiteraard brengt de kerstman ook nog een bezoek aan uw gezelschap en neemt u in de pauze deel aan een gratis ronde kerstbingo! Eventueel zijn meer rondes bingo a ca. € 1,50 per ronde te reserveren. U kunt desgewenst 's middags ook nog iets gebruiken.(Kopje koffie of thee met cake kost ca. € 3,75 p.p.) 

16:15 uur

Vertrek huiswaarts. 

17:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 52,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie of thee met kerst slagroomgebak
· rondrit per bus of bezoek aan kerstshow
· 3 gangen verrassingskerstdiner (excl. drankjes)
· kerstshow met Sunny Sound eenmansorkest
· bezoek van de kerstman
· gratis ronde bingo
· verzorging van de chauffeur