Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

De Biesbosch, Rotterdam & Pannenkoeken

10:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Brabant. 

11:45 uur

Verwachte aankomst in Drimmelen waar de boot al op u ligt te wachten om u mee te nemen voor een mooie tocht door de Biesbosch. Tijdens de vaart staat er een lekkere lunch voor u klaar: vijf broodsoorten, krentenbrood, peperkoek en cake. U kunt uw boterham royaal beleggen met één van de vijf verschillende vleessoorten, jong belegen of komijnekaas. U kunt daarnaast ook kiezen uit verschillende zoetwaren. Koffie, thee en melk tijdens de lunch is onbeperkt.
TIP:
Voor ca. € 3,00 p.p. kunt u de lunch ook uitbreiden met diverse salades zoals rundvleessalade, kipkerry salade, eiersalade en vissalade.

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn unieke landschap, brede en smalle kreken en spaarbekkens voor drinkwatervoorziening. De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z’n grote getijdenwerking verloren maar het tijverschil bedraagt toch nog altijd zo’n 40 cm. Het natuurgebied is meer dan 8000 ha groot. Hier vind je dan ook nog bevers en talloze vogelsoorten. De beste manier om deze unieke plek te ontdekken is natuurlijk per boot!

14:00 uur

Uw chauffeur staat klaar om u richting Rotterdam te brengen.

14:45 uur

Verwachte aankomst in Rotterdam waar onze chauffeur u afzet in het centrum, bijvoorbeeld bij de Markthal waar we ook een leuke rondleiding voor u kunnen organiseren, en waar u vrije tijd heeft.

Eventueel kunt u ook kiezen voor een bezoek met humoristische demonstratie in het prachtige chocoladeatelier; een echte aanrader! Kosten ca. € 7,25 p.p. incl. kopje thee of koffie en chocolaatjes. U kunt ook kiezen voor een bezoek aan Blijdorp (ca. € 12,50 p.p.) of de Euromast (ca. € 7,= p.p.). Ook een bezoek aan bijvoorbeeld Museum de Kunsthal of het Maritiem Museum behoort tot de mogelijkheden; of liever uitwaaien tijdens een rondleiding op de SS Rotterdam? het voormalig cruiseschip van de Holland Amerika Lijn! Ook dat an; we werken het graag voor u uit in een vrijblijvend voorstel!

17:30 uur

Op een gezellige locatie sluit u de dag af met een lekker pannenkoekmenu;
* kopje soep vooraf
* pannenkoek gevuld naar keuze
* ijs met slagroom |
* kopje koffie of thee
Uiteraard is een ander 3 gangen diner met bijvoorbeeld schnitzel of rollade (toeslag ca. € 3,00 p.p.) of een buffet ook mogelijk;
prijzen en suggesties op aanvraag. Zonder diner kan het ook; in dat geval krijgt u een korting van ca. € 13,00 p.p. en bent u
ca. 2 uur eerder thuis.

19:30 uur

Vertrek huiswaarts. 

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 64,00 per persoon
45 – 60 personen  € 60,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 uur durende rondvaart door de Biesbosch
· 2 kopjes koffie of thee met gebak
· lunch als beschreven incl. drankjes
· vrije tijd in Rotterdam
· pannenkoekmenu als beschreven incl. koffie of thee
· verzorging van de chauffeur