Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Kamelen & Den Bosch

08:45 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Den Bosch.

10:15 uur

U bent inmiddels aangekomen bij de Kamelenmelkerij waar u wordt ontvangen met koffie of thee en iets lekkers!

U krijgt een uitgebreide presentatie waarbij kamelenmelk geproefd mag worden en aansluitend is het tijd voor een bezoekje aan de kamelen!

U krijgt een leuke rondleiding van Frank, de eigenaar, door zijn bedrijf waarbij u van alles te weten komt over de kamelen en u mag zelfs helpen bij het verzorgen van de kamelen of eens een keer de kamelenkalfjes de fles geven! Natuurlijk mag er ook kamelenmelk geproefd worden! Hiervan maken ze dan weer kamelenbrood, kamelenchocolade etc.!

11:45 uur

We gaan verder richting Den Bosch.

12:00 uur 

Tijd voor de inwendige mens! Er staat een goed verzorgd lunchbuffet voor u klaar dat er als volgt uit kan zien: kroket, diverse ambachtelijke broodsoorten, ontbijtkoek, rozijnenbrood, beschuit, diverse vleeswaren, kaas, eieren, onbeperkt koffie, thee,melk en een glas jus d'orange.

13:00 uur

U maakt een leuke rondvaart; elke dag kunt u met de Ouwe Dirk door het prachtige oude ’s-Hertogenbosch varen.

U start op de Dommel aan de St. Janssingel en vaart langs de Marienburg tot aan het Drongels-kanaal. U passeert de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum; de Smalle Haven. Over de Ertveldplas vaart u richting het mooie Engelen en u eindigt dan weer op de Dommel. Dit is een zogenaamde vestingrondvaart en wordt uitgevoerd door een normale grote rondvaartboot.

U kunt eventueel ook kiezen voor een tocht over de Binnendieze ; een bijzondere rivier die deels onder de stad doorslingert en omdat u onder allerlei kleine bruggetjes doorgaat vaart u op kleine bootjes met maximaal 12 personen (het zijn ook open boten). De vaart duurt ca. 50 minuten / Korting indien u hiervoor kiest € 1,= p.p.

14:00 uur

Na de rondvaart heeft u 2 uur vrije tijd in het gezellige centrum van Den Bosch waar overigens op zaterdag ook altijd een grote, gezellige markt te vinden is.

Uiteraard kunnen we ook nog iets organiseren zoals een stadswandeling met VVV gidsen of een bezoek aan de bekende St. Jans Kathedraal.

16:15 uur 

Vertrek richting uw dineradres.

17:30 uur

Op een gezellige locatie bij Amersfoort staat het diner voor u klaar
* Soep
* Varkensoester met garnituur
* IJsdessert

TIP: Eventueel is een buffet ook mogelijk; vooraf wordt 1 kop soep per persoon geserveerd en daarna staat er een buffet voor u klaar met huzarensalade, babi pangang, nasi, Russische salade, beenham, frites, shoarmavlees, spare-ribs, stokbrood. 1 variabel gerecht,  saté, diverse sausen en een ijsbuffet met 3 soorten ijs.
Toeslag voor het buffet is ca. € 4,50 p.p.

19:15 uur

Vertrek huiswaarts.

20:15 uur 

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 –  54 personen € 78,50 per persoon
55 –  64 personen € 75,50 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe KEURMERK touringcar
* koffie of thee met iets lekkers
* rondleiding en presentatie Kamelenmelkerij 
   incl. melken, verzorgen etc.
* lunch als beschreven
* 1 uur durende rondvaart Den Bosch
* vrije tijd in Den Bosch
* 3 gangen diner (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur