Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Nostalgische Kerstdagtocht

Deze dagtocht is ook prima geschikt voor mensen die van een rolstoel afhankelijk zijn!

10:15 uur

Onze chauffeur staat voor in de regio. U heeft de tijd om in te stappen en uiteraard kunnen eventuele rollators en opvouwbare rolstoelen mee in de bagageruimte. Aansluitend vertrekt u naar Brabant.

12:00 uur

U bent inmiddels aangekomen bij het Draaiorgel- & Kermismuseum dat helemaal in kerstsfeer is en waar uw gasten, nadat u allen rustig bent uitgestapt, worden ontvangen met een kopje koffie of thee of warme Gluhwein! 

Daarna staat er een lekkere lunch klaar: broodje kroket, 2 broodjes met 4 soorten beleg, een heerlijke plak kerstbrood met roomboter en natuurlijk koffie/thee, jus, appelsap en melk waar u onbeperkt gebruik van kunt maken! 

Na de lunch bezoekt u de 5 mooiste kerststallen van de Kempen in miniatuur nagebouwd in het kermismuseum!
Hier staan de mooie stallen uit o.a. Eersel, Postel en Turnhout opgesteld; u kunt dus een kerststallenroute beleven zonder dat u daarvoor weer de bus in moet!

Dan is het tijd voor een leuke show in het kermismuseum en tussen de bedrijven door kunt u ook nog genieten van poffertjes, popcorn, suikerspin en gebrande pinda’s en natuurlijk is een wijntje/biertje of advocaatje met slagroom in de pauze ook inbegrepen!

Na de pauze beleeft u een leuke variétéshow en u sluit uw middag af met een leuke loterij, net als vroeger op de kermis!
Gaat u naar huis met een superknuffel of een van de andere prijzen? Tijdens de loterij wordt u nog eens extra verwent met een Brusselse wafel met slagroom en warme kersen en een heerlijke kop koffie als afsluiting!

Dit arrangement kan geboekt worden voor gezelschappen vanaf 40 personen van 1 december t/m 22 december.  Men boekt 1 groep per dag dus vol = vol!

Er is op deze locatie een invalidetoilet aanwezig en alles is helemaal gelijkvloers en in het gebouw zijn geen drempels aanwezig. Tijdens de rondleiding hoeft u niet te lopen!

16:00 uur

Vertrek huiswaarts.

18:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

40 - 44 personen € 55,00 per persoon
45 - 54 personen € 53,00 per persoon
54 - 62 personen € 51,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe Keurmerk touringcar
* entree en show in het museum
* lekkere lunch als beschreven
* loterij, drankje in de pauze, Brusselse wafel met kop koffie of thee
* verzorging van de chauffeur