Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Op Safari!

09:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Brabant. 

11:00 uur

Verwachte aankomst bij de Beekse Bergen waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een streeklekkernij.

Vervolgens kunt u zelf de dag indelen waarbij u kunt kiezen uit de vele mogelijkheden die het park te bieden heeft. U kunt op diverse manieren het park bezoeken: wandelend, met de bus of met de safariboot (de boot vaart op bepaalde tijden en de tocht duurt ca. 5 kwartier. De boot kan helaas niet gereserveerd worden).

Tijdens uw bezoek staat u oog in oog met de enorme olifanten, u kunt genieten van de capriolen van de mantelbavianen en u zult onder de indruk zijn van de Siberische tijgers.

Verder kunt ook nog een bezoek brengen aan het Afrikadorp. Ook is er een’ wandelsafari’; U ontmoet meer dan 110 verschillende dieren in hun natuurlijke omgeving. Onderweg staan verschillende bankjes om te genieten van de schitterende uitkijkpunten. 

13:00 uur

Tussen de middag staat er een lekkere koffietafel voor u klaar: diverse soorten brood & broodjes, peperkoek, roggebrood, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee of melk naar keuze. Eventueel kunt u er nog een kroketje bij reserveren voor ca.  € 2,00 p.p.

14:15 uur

Na de lunch is het tijd voor de safari per eigen bus!

In onze eigen bus neemt een ervaren gids plaats die u vertelt over het gedrag van de dieren en de laatste nieuwtjes binnen het park. Het eerste deel van de tocht eindigt om 15.00 uur bij de roofvogeldemonstratie waar u de show gedurende ca. 25 minuten zult bijwonen. Na de show gaat u verder met de safaritocht die rond 16.00 uur zal eindigen.

16:00 uur

Vertrek richting uw dinerlocatie

17:00 uur

Op een gezellige locatie staat ehet diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* groentesoep
* schnitzel met champignon roomsaus
* ijs met fruit en slagroom
Uiteraard is een ander diner, of helemaal geen diner (in dat geval krijgt u een korting van ca. € 15,00 p.p. en bent u ook 2 uur eerder thuis), of een andere locatie ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

20:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie: 

35 - 44 personen € 81,50 per persoon 
45 - 60 personen € 79,00 per persoon
Let op:  indien uw gezelschap alleen uit 65+ bestaat krijgt u een korting van ca. € 4,= p.p.!  Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· entree Safaripark
· kopje koffie met streeklekkernij
· koffietafel als beschreven
· safaritocht met eigen bus o.l.v. een gids
· 3 gangen diner (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur