Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Naar de Bollen!

Dagelijks geopend vanaf 23.03.2017 - 21.05.2017
09:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt uw gezelschap per luxe Keurmerk touringcar met bar en toilet richting Lisse. Onderweg zal de chauffeur natuurlijk het één en ander vertellen!

Tijdens de heenreis is er voor iedereen een kopje koffie of thee met een heerlijke verse (grote!) gevulde koek van de bakker. Liever een kopje koffie of thee met Hollandse appeltaart bij aankomst in de Keukenhof?
Dat kan natuurlijk ook maar helaas is het sinds dit jaar niet meer mogelijk dit vooraf te reserveren dus zal een ieder hier op eigen gelegenheid de koffie gebruiken.

11:00 uur

U bent inmiddels aangekomen bij de Keukenhof waar volop de tijd heeft om te genieten van miljoenen tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen! In de Keukenhof komen jaarlijks zo’n 7 miljoen bloembollen in bloei en is de ‘hof’ ongeveer 8 weken lang een ware bloemenzee in harmonie met eeuwenoude bomen, bloeiende heesters, een grote variatie aan vaste planten, prachtige waterpartijen, fonteinen en de grote vijver met zwanen.

Het is helaas niet meer mogelijk sinds dit jaar dat u samen een lunch gebruikt in de Keukenhof; u kunt wel gewoon individueel de lunch gebruiken maar men neemt geen groepsreserveringen meer aan. Uiteraard kunnen wij in de nabije omgeving graag een lunch voor u regelen; u kunt daarna weer gewoon verder kijken in de Keukenhof! Kosten voor een koffietafel met een kopje soep of een kroket, diverse soorten brood en bolletjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee zijn ca. € 12,75 p.p.

Keukenhof niet gedaan? Dat is Nederland niet gezien!
Want nergens vindt u zoveel kleur en geur als hier, waar meer dan 7 miljoen bloemen een prachtig decor vormen voor de mooiste foto’s. Kom naar Keukenhof en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel, de prachtige kunstobjecten, de verrassende inspiratietuinen en de vele bloemenshows!

Het is ook mogelijk om een rondvaart bij uw arrangement te reserveren! De open boten worden aangedreven door elektromotoren (fluisterboten) en nemen u nagenoeg geruisloos mee door het prachtige bollenlandschap rondom de Keukenhof. Kosten voor een 1 uur durende tocht ca. € 8,50 per persoon. Helaas zijn de boten niet geschikt voor mensen die in een rolstoel moeten blijven zitten.

Verder kunt u hier ook een workshop fotografie volgen of een fiets huren!

15:30 uur

Vertrek huiswaarts (voor de files uit voor zover dat mogelijk is…..) Eventueel kunnen we nog een drie gangen diner voor u reserveren; dit kan vanaf ca. € 15,= p.p. U bent in dat geval wel ca. 1,5 uur later thuis. 

17:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 49 personen € 37,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. kopje koffie of thee met bakkers gevulde koek
· entree Keukenhof
· verzorging van de chauffeur