Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Volendam & Amsterdam

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar richting Volendam. 

10:30 uur

Ontvangst met koffie en gebak op een sfeervolle locatie in Volendam.

11:15 uur

Tijd om even rond te kijken in het gezellige en bedrijvige Volendam.

Indien gewenst kunt u met z’n allen op de foto en………………………. natuurlijk in Volendammer klederdracht, succes verzekerd! Na een half uurtje zijn de foto’s klaar en wij zorgen ervoor dat er voor iedereen een afdruk is tijdens de lunch.
Kosten ca. € 8,50 p.p.

Na de fotosessie heeft u dan ook nog vrije tijd om de gezellige sfeer van dit unieke ‘vissersdorp’ op te snuiven!

Een ander leuk programma is onze Sterrenspeurtocht door Volendam!

Op de beroemde 'daik' wordt u verdeeld in teams van 5 a 6 personen. Na de speluitleg gaat u op stap door het sfeervolle Volendam, op zoek naar de huizen van Bekende Nederlanders!

Onderweg komt u op speelse wijze ook alles te weten over de geschiedenis van het vissersdorp, de bakermat van de beroemde Palingpop. U speurt verder naar de huizen van onder andere Neerlands bekendste manager Jaap Buijs (valt tegen), Jan Smit, zus Monique en de moeder van Jolanthe. Jan Dulles van de 3J's heeft het mooiste uitzicht en Nick's huis is véééél groter dan dat van Simon! Ondertussen voert u originele opdrachten uit en moet u foto's maken (mobieltjes mee!).

Bijkomen doet u in de haven met een lekker visje of een foto in Volendammer kostuum! (niet bij de prijs inbegrepen!). Het team dat terugkomt met de juiste antwoorden & foto's krijgt een leuk aandenken. Denkt u eraan de huizen van een flinke afstand te fotograferen?

Voor of na de speurtocht kunt u naar het Palingsoundmuseum of wat dacht u van de winkel van Jan Smit? Kosten ca. € 20,= p.p. / duur ca. 2,5 uur.

12:45 uur

Bij de gezellige kaasboerderij/klompenmakerij, net buiten het dorp, staat een lekkere lunch voor u klaar: kroket, diverse soorten brood, diverse soorten kaas, salades, makreel, zoetbeleg en een kopje koffie, melk, thee of jus d ‘orange.

Na de lunch is er nog een leuke rondleiding door de kaas- en klompenmakerij! (gratis) Ook kunnen wij hier verschillende workshops voor u reserveren, zoals zelf boerenkaas maken of zelf klompen maken! Kosten ca. € 25,= p.p. / duur ca. 2 uur.

14:30 uur

Vertrek naar Amsterdam. 

15:30 uur

Tijd voor een leuke rondvaart door de bekende Amsterdamse grachten!

Mocht u liever iets anders doen dan kun je bijvoorbeeld ook een bezoek aan de diamantair brengen; entree en rondleiding zijn gratis en men krijgt daar ook nog een consumptie aangeboden (zelfbediening). Ook kun je kiezen voor vrije tijd in Amsterdam of uit 1 van de suggesties die u kunt vinden bij ons arrangement veelzijdig Amsterdam, elders op deze site!

Mocht de rondvaart vervallen krijgt u een korting van ca. € 6,50 p.p.   

16:45 uur

Vertrek richting uw dineradres. 

17:30 uur

Op een gezellige locatie in het historische Haarzuilens staat een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* Soep van de dag
* Wienerschnitzel, diverse verse groenten,
  frites, gemengde salade & appelcompote
* Vanille-ijs met slagroom

Uiteraard is een ander menu, een bbq of een buffet ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. 

20:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 65,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
· bezoek aan Volendam
· lunch als beschreven incl. rondleiding kaasboerderij
· rondvaart
· drie gangen diner (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur