Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Grolsch & Emsflower

08:30 uur

Onze luxe Keurmerk touringcar, voorzien van bar, dvd en toilet staat voor. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Duitsland.

10:00 uur

In Duitsland aangekomen wordt u hartelijk ontvangen met onbeperkt koffie of thee en een heerlijk gesorteerd gebakje.

Na de koffie heeft u ruim de tijd om rond te kijken in dit megagrote tuincentrum met tropische tuinen, een XXL-tuincentrum, een vlindertuin én een gezellig restaurant!

Uniek en pal over de grens bij Oldenzaal (25 km) is dit Nederlandse bedrijf een prachtige touringcarbestemming. De grootste kwekerij van Europa waar groepen de teelt van bloemen en planten kunnen bekijken. De tropische binnentuin, een 1000m2 grote vlindertuin, restaurant, buitentuin en XXL tuincentrum maken het aanbod zeer compleet. Het is toegankelijk voor rolstoelen en alles is overdekt!  

Direct tegenover de kassen bevindt zich het tuincentrum Gartenwelt Emsburen. Op 82.000 m2 presenteert zich er een tuin en beleveniswereld met een zeer breed assortiment. De met liefde ontworpen en ingerichte terrassen en showtuinen bieden inzichten en ideeën voor uw eigen tuininrichting en demonstreren het gebruik van een breed sortiment aan producten. Laat u inspireren en verassen door meer dan 30.000 producten.

Indien gewenst is een rondleiding door de tropische tuin mogelijk voor ca. € 1, = per persoon.

12:45 uur

Er staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar met roerei, diverse soorten brood en broodjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg, yoghurt, muesli en koffie en thee naar wens. Uitbreiding met een kroket kost ca. € 1,50 p.p.

14:15 uur

In Enschede aangekomen is het tijd voor een boeiend bezoek aan de Grolschfabriek!

In 2015 vierde Grolsch 400 jaar karakter. Duik in het rijke verleden van Grolsch als bier en Grolsch als bedrijf. Ontdek hoe de kleine brouwerij van toen is uitgegroeid tot de moderne brouwerij van nu! De karakteristieke pils smaak, de unieke beugelfles en de typische reclames; Grolsch heeft al bijna vier eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier! Wil je alles ontdekken? Welkom bij de Grolsch Bierbrouwerij!

Tijdens de Brouwerij Tour komt alles wat je over Grolsch wilt weten aan bod: de rijke geschiedenis, het brouwen en bottelen. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om alle Grolsch bieren te proeven. 

De Brouwerij Tour duurt twee en een half uur en hier is het volgende bij inbegrepen: 
* Ontvangst met koffie en thee
   (toeslag krentenwegge
of cake ca. € 2,00 p.p.)
* Uitgebreide rondleiding door de brouwerij onder begeleiding
   van deskundige gidsen.
   (U neemt ook een kijkje bij de productie in de fabriek).               
* Proeven van de bieren met een stukje worst/kaas.

TIP: Bezoekt u de brouwerij in de ochtend dan krijgt u kleine korting!

18:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE

45 – 62 personen € 68,50 per persoon    
Uiteraard zijn variaties op dit programma en andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag. Op dit arrangement zijn ons reisvoorwaarden van toepassing. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe KEURMERK touringcar
* kopje koffie of thee met gesorteerd gebak
* entree Emsflower 
* lunch als beschreven
* rondleiding Grolsch Bierbrouwerij incl. proeverij
* verzorging van de chauffeur