Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Blikkenmuseum & Orgelmuziek!

09:00 uur

Vertrek per luxe Keurmerk touringcar richting Overijssel. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het een en ander vertellen!

10:30 uur

Bij het nostalgisch blikkenmuseum wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en gesorteerd gebak.

Na de koffie kunt u op uw gemak rondkijken in dit unieke museum.Het museum is met name voor senioren een groot feest van herkenning met oude blikken, een snoepwinkeltje uit grootmoeders tijd en een ouderwetse sfeer!

Vrijwel alles is gelijkvloers, er is een invalidentoilet, een stoellift voor nog een klein museumgedeelte op de eerste etage en de touringcars kunnen er nog gewoon vlak voor de deur stoppen en blijven staan.

Met meer dan 10.000 oude blikken, heerlijke pannenkoeken en mooie vergezichten een leuke bestemming voor iedereen!

12:00 uur

Er staat een lekker 3 gangen pannenkoekmenu voor u klaar dat bestaat uit een voorgerecht - pannenkoek van de week en een dessert! Voor een toeslag van ca. € 4,= p.p. is een drie gangen lunch (groentesoep - wiener schnitzel met passend garnituur en een coupe ijs) ook mogelijk!

13:45 uur

Na de lunch brengt de chauffeur u binnendoor richting het volgende adres!

14:15 uur

U brengt een bezoek aan de boerderij van Ad waar u gaat genieten van prachtige orgelmuziek!

Organist mocht hij van zijn vader niet worden, daarom werd Ad boer. Maar de liefde voor de orgelmuziek bleef!In een voormalige kalverstal, bij het inmiddels in bloembollen gespecialiseerd boerenbedrijf in Lemelerveld, beschikt hij nu over een eigen concertzaal met orgel. De Willem Hendrik Zwart Hal, vernoemd naar zijn leermeester en vriend Willem Hendrik Zwart.

Behalve dat hij er zelf ongeveer 3 uur per dag op speelt, geven professionele musici regelmatig een concert in de serie 'Royal Music All In.‘Orgelmuziek tussen de bloembollen' dat hadden we nog niet in dit land!

U begint uw bezoek met een leuke ca. half uur durende film over het bedrijf en de bloembollen waar Ad zijn brood mee verdient en daarna is het tijd voor een prachtig orgelconcert (het orgel klinkt alsof u in een kathedraal zit!) waarbij de orgel solo’s worden afgewisseld met leuke meezingliedjes van vroeger! Dus kunt u nog zingen, zing dan mee!

Tussen de bedrijven door wordt een kopje thee met koek geserveerd en voordat u vertrekt is er voor iedereen nog een consumptie en een hapje!Er zijn 2 toiletten aanwezig waarvan 1 (semi) aangepast toilet.

16:15 uur

Vertrek huiswaarts.

17:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 54,00 per persoon
46 – 51 personen € 52,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met gesorteerd gebak
. entree en bezoek nostalgisch blikkenmuseum
· 3 gangen pannenkoeklunch (excl. drankjes)
· uitleg en film bollenbedrijf / Muziekboerderij
· kopje koffie of thee met koek
· prachtig orgel concert
· 1 hapje en drankje
· verzorging van de chauffeur