Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Chrysanten en Asperges in Brabant

08:30 uur 

Vertrek per luxe KEURMERK touringcar richting Brabant. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

10:00 uur 

Onderweg gebruikt u op een gezellige locatie een kopje koffie of thee met appelgebak. Na de koffie gaat u verder richting het zuiden!

11:30 uur 

Verwachte aankomst bij de chrysantenkwekerij waar u een leuke rondleiding krijgt.

Voor velen staat de chrysant bekend als een saaie bloem, maar niets is minder waar. Het feit is dat deze bloem de meest verkochte bloem aller tijden is. Om de chrysant te ontdoen van dit 'stoffige' imago nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in een bijzondere chrysantenkwekerij.

Deze kwekerij heeft een oppervlakte van 30.000 m2 en draait volledig op eigen stroom. Hierdoor is het mogelijk om zo'n 1,5 miljoen chrysanten tegelijk te laten groeien en bloeien. Dit kleurrijke schouwspel zult u met eigen ogen bewonderen. Werkelijk een prachtig aanblik voor jong en oud. Het bezoek duurt ongeveer 1,5 uur incl. een kopje koffie.

13:00 uur

Er staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar die er als volgt uit kan zien: wit en bruin brood, krentenbrood, eierkoeken, 4 verschillende soorten vleeswaren, gesneden kaas, roomboter, hagelslag, jam en onbeperkt koffie en thee. Toeslag kroket ca. € 1,50 per persoon / Toeslag soep ca. € 3,50 per persoon. Deze locatie beschikt uiteraard over aangepast toilet en is goed rolstoeltoegankelijk.

14:15 uur

Vervolgens maakt u kennis met het gemengde boerenbedrijf van de familie Adams.

Zij telen sinds zo’n 20 jaar asperges. U krijgt duidelijk uitgelegd hoe de asperges van ‘grond tot mond’ gaan. Ook wordt u rondgeleid door het bedrijf. Wilt u heerlijk asperges meenemen naar huis? Dat kan! In het boerderijwinkeltje kunt u asperges en andere eigen gemaakte producten kopen.

15:15 uur

Na de rondleiding is het tijd om weer langzaam af te zakken richting uw opstapplaats.

TIP: een bezoek aan Baarle Nassau waar de mensen even vrij zijn is ook altijd leuk en kan worden ingepast of geruild met het bezoek aan de aspergekwekerij!

17:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 48,50 per persoon
45 – 60 personen € 46,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met appelgebak
· entree en rondleiding chrysantenkwekerij incl. kopje koffie
· unch als beschreven
· rondleiding aspergekwekerij
· verzorging van de chauffeur