Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Kijkje achter de schermen van het Corso

09:15 uur 

Vertrek per luxe KEURMERK touringcar richting Lisse. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

10:30 uur 

Op een gezellige locatie (voorzien van invalidentoiletten) in Sassenheim staan 2 kopjes koffie of thee met een plak cake voor u klaar (toeslag appelgebak ca. € 1,= per persoon).

Na de koffie is het tijd voor een mooie rit door de bollenstreek; onze chauffeurs zijn hier goed bekend en nemen u mee langs de mooiste plekjes!

12:45 uur 

Terug bij het restaurant staat een goed verzorgde lunch voor u klaar: soep of kroket, diverse soorten brood en bolletjes, diverse kaassoorten en vleeswaren en koffie, thee en melk naar believen. (Toeslag voor kroket en soep is ca.
€ 1,50 p.p.)

14:00 uur

Na de lunch brengt de chauffeur u naar de sporthal waar men druk is met de voorbereidingen van het corso; hier krijgt u een interessante rondleiding door de hal waar alles voor het corso wordt opgebouwd. Tevens gebruikt u hier nog een kopje koffie of thee met cake.

Programma opbouwdagen 2013 (onder voorbehoud)

Tijdens de opbouwdagen vinden er diverse activiteiten plaats: De officiële eerste steek aan de corsowagen van de gemeente Teylingen door een prominente Nederlander, doorlopende schildersexpositie door diverse  kunstenaars uit de Bollenstreek, rondleidingen in de opbouwhal en optredens van straatorkesten en een koor.

Tijdens de rondleiding die ca. 30 minuten duurt, krijgt u onder andere informatie over het ontstaan van het bloemencorso, de wijze waarop de wagens worden gebouwd en de manier waarop de bloemen op de wagens worden gestoken.

16:15 uur

Vertrek huiswaarts.

17:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 48,50 per persoon
45 – 60 personen € 47,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met cake
· mooie tocht door de bollen
· lunch als beschreven
· bezoek aan de Corso Opbouwdagen inclusief rondleiding
· kopje koffie of thee met cake
· verzorging van de chauffeur