Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Mooi Volendam

09:00 uur

Vertrek uit de regio per luxe KEURMERK touringcar richting Volendam. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

10:30 uur

Bij een gezellige Kaas & Klompenmakerij wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Deze locatie beschikt over een traplift maar er is ook een zaal beneden aanwezig. Verder zijn er voldoende toiletten waaronder een invalidentoilet.

Na de koffie brengt de chauffeur u naar het centrum van gezellig Volendam waar u vrije tijd heeft om de benen te strekken, te winkelen, een terrasje te pikken etc.

Wilt u liever iets doen met het hele gezelschap?

Denk dan eens aan een foto in klederdracht met uw hele gezelschap! Leuk en succes verzekerd!
Kosten ca. € 8,= p.p. en iedereen krijgt dan een foto als aandenken.

Ook een rondleiding en proeverij bij de Palingrokerij in combinatie met het Palingsoundmuseum (ca. € 6,= p.p.) of een bezoek aan het Volendams Museum (ca. € 3,50 p.p.) behoort tot de mogelijkheden en wilt u zien waar de Volendamse sterren wonen?

Kies dan voor de unieke Sterrenspeurtocht; deze duurt ca. 2,5 uur en kost ca. € 19,50 per persoon!

13:00 uur

Er staat een goed verzorgde lunch in buffetvorm voor u klaar: diverse soorten brood, diverse soorten kaas, vleeswaren en salade, makreel of kroket, roomboter en fruit. Tevens is koffie, thee, melk en vruchtensap inbegrepen. Toeslag soep ca. € 1,50 per persoon.

Na de lunch krijgt u nog een leuke rondleiding door de kaas- en klompenmakerij aangeboden (gratis) en heeft u tijd om de leuke winkel te bezoeken; uiteraard geheel vrijblijvend.

15:00 uur

In het centrum van Volendam ligt de boot op u te wachten om u mee te nemen over de Gouwzee richting Marken. De tocht duurt ca. 30 minuten en indien gewenst is er voor iedereen een kopje koffie of thee met cake of gebak aan boord (kosten vanaf ca. € 3,50 p.p.).

Op Marken gaat u van boord en heeft u vrije tijd. U kunt o.a. een bezoek aan bijvoorbeeld een Marker Vissershuisje brengen, waar u kunt zien hoe de Markers vroeger geleefd hebben en er wordt iets verteld over de unieke klederdracht van Marken. Ook kunt u het Marker Museum, de Klompenmakerij of de kerk bezoeken. (entreeprijzen zijn niet inbegrepen). Een rondleiding door een gids in Marker Klederdracht behoort ook tot de mogelijkheden!

17:00 uur

De chauffeur staat klaar op Marken om u weer huiswaarts te brengen. Wilt u onderweg nog dineren? Dat kan vanaf ca. € 15,00 per persoon; prijzen en suggesties op aanvraag. In dat geval bent u wel ca. 2 uur later thuis.

18:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 51,00 per persoon
45 – 62 personen € 49,00 per persoon

Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. 2 kopjes koffie of thee met cake en slagroom
· vrije tijd in Volendam
. lunch in buffetvorm
. rondleiding kaas- en klompenmakerij
· boottocht Volendam – Marken 
. vrije tijd Marken
· verzorging van de chauffeur