Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Op Safari

08:30 uur 

Vertrek per luxe KEURMERK touringcar richting Brabant.Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

10:30 uur

Verwachte aankomst bij de Beekse Bergen waar u in het restaurant wordt ontvangen met een kopje koffie en een streeklekkernij. (een ‘zebraatje’)

Aansluitend heeft iedereen de tijd om alvast zelf rond te kijken en kunt u kiezen uit de vele mogelijkheden die het park te bieden heeft;al wandelend, met de bus of met de safariboot (de boot vaart op bepaalde tijden en de tocht duurt ca. 5 kwartier. De boot kan eventueel gereserveerd worden voor uw gezelschap maar dat kost eenmalig ca.
€ 125,=)

Tijdens uw bezoek staat u oog in oog met de enorme olifanten, u kunt genieten van de capriolen van de mantelbavianen en u zult onder de indruk zijn van de Siberische tijgers. Verder kunt u de spectaculaire roofvogel-demonstratie bekijken of een bezoek brengen aan het Afrikadorp. Ook is er een’ wandelsafari’; U ontmoet meer dan 110 verschillende dieren in hun natuurlijke omgeving. Onderweg staan verschillende bankjes om te genieten van de schitterende uitkijkpunten.

13:00 uur

Tussen de middag staat er een goed verzorgde koffietafel voor u klaar: diverse soorten brood & broodjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee of melk naar keuze. Eventueel kunt u er nog een kroketje bij reserveren voor ca. € 1,50 en soep voor ca. € 3,50 per persoon.

14:00 uur

Na de lunch is het tijd voor de safari per eigen bus! In de bus neemt een ervaren gids plaats die u vertelt over het gedrag van de dieren en de laatste nieuwtjes binnen het park.

De totale tocht duurt 2 x 45 minuten waarbij er tussendoor een bezoek aan de roofvogelshow plaats zal vinden (deze duurt ca. 20 minuten). Uiteraard kunt u de indeling van uw bezoek helemaal aanpassen aan uw wensen)

16:15 uur

Vertrek huiswaarts.

18:15 uur 

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 59,50 per persoon
45 – 60 personen € 55,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met streeklekkernij
· entree safaripark inclusief rondvaart (u betaalt een toeslag indien het een eigen boot is!)
· lunch als beschreven
· safaritocht per bus met eigen gids
· roofvogelshow
· vrije tijd
· verzorging van de chauffeur