Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Beeld & Geluid

10:30 uur 

Onze luxe KEURMERK touringcar vertrekt uit de regio en brengt uw gasten naar Hilversum.

12:00 uur

Voordat uw bezoek aan Beeld & Geluid begint gebruikt u eerst een goed verzorgde lunch: kroketje, diverse broodsoorten zoals boerenwitbrood, volkoren bruinbrood, krentenbrood, bolletjes, 2 soorten kaas, 4 soorten vleeswaren, zoetbeleg en 2 kopjes koffie, thee of melk.

Indien gewenst is een warme 3 gangen lunch ook mogelijk:
* Boerengroentesoep
* Gebraden kalkoenrollade, schnitzel of beenham
   met een passende saus en aardappel- en groente-
   garnituur
2 bollen vanille ijs met slagroom en chocoladesaus
Voor de warme lunch betaalt u een toeslag van ca. € 3,50 per persoon. U kunt er ook voor kiezen om later te vertrekken en de warme lunch dan als diner te gebruiken! 

14:00 uur

In Hilversum aangekomen is het tijd voor het ‘parel- arrangement’ dat helemaal draait om 65 jaar entertainment op de Nederlandse TV!

PAREL 65 JAAR TELEVISIE-ENTERTAINMENT
Het Parelarrangement 65 jaar televisie-entertainment is een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. 

Beleef het verleden met een archief vol onvergetelijke herinneringen en verhalen in tal van bijzondere fragmenten uit 65 jaar televisiegeschiedenis. Werp ook een blik op een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid. Twee uurtjes vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten!

Aan het begin of het eind is een koffie of thee met een tv-gebakje (soort petit four) inbegrepen!

Bij dit interactieve filmprogramma kunt u samen de herinneringen ophalen aan de leukste televisiemomenten van de afgelopen 65 jaar. Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Een middagje vol nostalgie, meezingen met televisie-tunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger!

Vervolgens biedt uw gastvrouw/heer de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid te bekijken. Zo ziet u onder meer de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant en de bijzondere afstandsbediening waarmee koningin Beatrix Beeld en Geluid in 2006 opende.

Ter informatie:
U komt dus verder niet IN de Beeld & Geluid Experience (is ook niet aan te raden want dan valt de groep uit elkaar). Iedereen krijgt tevens een kortingsvoucher van 20% voor de museumwinkel. Wilt u er nog een rondleiding bij dan kan dat ook; kosten ca. € 125,00 per gids/1 uur/maximaal 15 personen.

16:30 uur 

Onze chauffeur staat klaar om u weer naar huis te brengen.

18:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Bijzonderheden:
Dit arrangement kan alleen geboekt worden op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Soms kan men een uitzondering maken indien u met een groot gezelschap bent; wij vragen het graag voor u aan!

PRIJSINDICATIE:

35 - 44 personen € 51,00 per persoon
45 - 50 personen € 47,50 per persoon
51 – 54 personen€ 46,50 per persoon
55 – 60 personen€ 45,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties mogelijk; prijzen en suggestie op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. Vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. Koffietafel met kroket
. Arrangement Parels uit het Archief als beschreven
· Kopje koffie of thee met een tv gebakje
· Verzorging chauffeur