Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Kaas, Kastelen & Oud Hollandse Spelen

09:45 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Maarsbergen.

11:00 uur

Bij een sfeervolle kaas- en museumboerderij gebruikt u 2 kopjes koffie met gesorteerd gebak. Terwijl u van de koffie geniet krijgt u een interessante film over het bedrijf te zien waarin u o.a. kunt volgen hoe de kaas gemaakt wordt die u natuurlijk ook mag proeven!

Na afloop kunt u een bezoek aan het kaas- en botermuseum brengen en uiteraard heeft u ook even de tijd om de winkel en het museum te bekijken. Al wandelend door het mini museum zult u vele indrukken van vroeger opdoen. Het museum geeft een beeld van boerderijgevels, een dorpsplein met straatjes met authentieke winkeltjes, aangekleed met levensechte poppen in klederdracht. 

12:00 uur

Tijd voor Oud Hollandse spelen! Er staat een circuit van 7 behendigheidsspelen voor u klaar.

Wilt u liever iets actievers dan kunt u eventueel ook kiezen voor Boerengolf! Boerengolf wordt gespeeld in de weilanden rondom de boerderij en is een variatie op het reguliere Golfspel waarbij een parcours met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Het wordt in teamverband gespeeld met bijzonder speelmateriaal... krijgt een stick met een klomp eraan en klompen te leen om de ‘koeiengreen’ te kunnen betreden!  (bij slecht weer wordt het op de unieke binnenbaan gespeeld! Kiest u voor de boerengolf dan betaalt u een toeslag van ca. € 6,= p.p. ) 

13:00 uur

Tijd voor de inwendige mens; er staat een goed verzorgde lunch voor u klaar die er als volgt uitziet: boerengroentesoep, kroket, diverse soorten brood en broodjes, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee.

Aansluitend staat een deskundige gids klaar om u mee te nemen voor een prachtige kastelentocht door de omgeving waarbij onderweg natuurlijk veel verteld wordt! In plaats van de tocht is een gezellige middag met folklore dans en show ook mogelijk; deze duurt ca. 2,5 uur en in dat geval betaalt u een toeslag van ca. € 5,00 p.p. (afhankelijk van het aantal deelnemers).

15:30 uur

Terug bij de kaasboerderij staat er nog een kop koffie of thee met een plak cake voor u klaar.

Rond vier uur brengt de chauffeur u via een mooie route naar uw dineradres.

17:00 uur

Op een gezellige locatie in de buurt van Hilversum staat het diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
· groentesoep
· schnitzel met champignonsaus
· ijs met slagroom
OF
· Ardennerham met meloen en heerlijke dressing
· varkenshaas met champignon roomsaus
· ijs met slagroom
Voor het 2e menu betaalt u een toeslag van ca. € 3,= p.p.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere locatie of een ander diner of (bbq)buffet. prijzen en suggesties op aanvraag. Zonder diner krijgt u een korting van ca. € 13,50 p.p. en bent u ca. 2 uur eerder thuis. 

20:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 67,00 per persoon
45 – 60 personen  € 65,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
· oud Hollandse spelen en rondleiding kaasmakerij
  incl. demonstratie en proeverij
· lunch inclusief soep en kroket
· mooie kastelentocht o.l.v. deskundige gidsen
· kopje koffie of thee met cake
· drie gangen diner (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur