Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Senioren Reizen

Maarsbergen & Utrecht

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u via een leuke route en per luxe KEURMERK touringcar richting de Utrechtse Heuvelrug.

10:15 uur

U wordt ontvangen op een sfeervolle locatie waar een lekker kopje koffie met gebak voor u klaar staat! Toeslag voor een 2e kopje koffie bedraagt ca. € 1,75 p.p.

Terwijl u geniet van de koffie ziet u een korte film zien over het maken van kaas en boter. Natuurlijk mag u ook 2 soorten kaas proeven en aansluitend kunt u een bezoek brengen aan het leuke Kaas- en Botermuseum. Tevens kunt u de Kaasmakerij bezichtigen waar vroeger de kaas werd gemaakt. In de mooie Landwinkel treft u tal van Hollandse lekkernijen en souvenirs aan!

12:00 uur

Er staat een goed verzorgde lunch voor u klaar: een kroket, en diverse soorten verse broodjes met gevarieerd hartig beleg. Tevens worden 2 kopjes koffie, thee, melk of karnemelk geserveerd.

13:00 uur

U vertrekt naar de historische binnenstad van Utrecht.

14:00 uur 

De rondvaartboot ligt al klaar om u mee te nemen voor een schitterende tocht door de oude grachten en singels van Utrecht. Vanaf het water is het hart van Utrecht nog mooier! Laat u verrassen door de even fraaie als oude bruggen, de zeldzame werfmuurbegroeiing, de sprekende beeldhouwwerkjes en de statige Domtoren.

Deze boot is niet geschikt voor mensen in een rolstoel! In dat geval raden wij u aan te kiezen voor een mooie 1,5 uur durende rondvaart over de Vecht! Deze boot beschikt over een lift en aangepast toilet en neemt u mee langs de mooiste plekjes! Toeslag voor deze tocht is ca. € 1,50 per persoon.

15:15 uur

Na de rondvaart brengt onze chauffeur u weer via een leuke route huiswaarts.

TIP:

Het spreekt voor zich dat u ook kunt kiezen voor vrije tijd in Utrecht of bijvoorbeeld een bezoek aan het Spoorwegmuseum, het Museum van Speelklok tot Pierement of de bierbrouwer; mogelijkheden genoeg en ook een diner ter afsluiting kunnen wij voor u regelen! In het geval van een diner komen er ook 2 extra uur bushuur bij (ca. € 80,= totaal).
Wij bieden u een 3 gangen diner aan vanaf ca. € 14,25 per persoon.

16:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 45,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. 1 kopje koffie of thee met appelgebak
· film en kaasproeverij
. bezoek aan het museum en de landwinkel
. lunch met kroket als beschreven
· rondvaart door Utrecht
· verzorging van de chauffeur